Dakle , zanima me jedna stvar .Nedavno sam bio uzeo jos jednog sf2 karambola . I popravljo ga itd .. I sad sve je serijsko osim, auspuha .. I bio sam farbao prije 4,5 dana usput sam promjenio nove lamelice (njegove serijske , nove) I stavio sam stage 6 gljivu na gurtnera (njegovog serijskog karba) dizna 64 .. I sad imam sljedeci problem .. Motor normalno radi , ali ima jedan nedostatak... Znaci motor ide 85 km/h i sad on dobro povuce do njegove brzine al nakon minutu pocne spustat brzinu do 60 kao da ga nesto guši i onda opet potegne .. Sumljao sam na premalo goriva , ali nije to u pitanju ,centralni je bijeli malossi , i crvene opruge kvacila.. Aupuh je stage 6 pro chorme , i stage 6 gljiva u pitanju.. Ja znam da je gurtner smece od karba , dali postoji mogucnost da je do njega , da ne raskopovam cijeli motor opet ..Na mom drugom sf2 sa kojim se inace vozim na njemu je dellerto black edition i sve normalno radi .. Mada ja mislim i dalje da je do kraba .. Ima tko kakav savjet sta radit dalje ?