Tehnički kutak > Tuning skutera

Stavljanje sportske elektronike na Baotiana - Isplativo ili ne?

<< < (3/4) > >>

Rocky:
ja bi rađe izbacio glavu s večim ventilima odavde jer je preskupa ako se posebno kupuje. samo kit 82cc sa glavom predviđenom za to ( povečan kompresioni prostor ) vario obavezan. bregasta se na toj maloj kubikaži sa malim ventilima nit ne osjeti.

eventualno uzet Naraku 90cc i niš ti onda više netreba :)

3alfa3:

--- Citat: chupa206 - 02 Srpanj, 2013, 13:01:18 ---radije te pare za nešto pametnije :)

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Cevapi, pivo, benzin, srecka na lutriji, zvake, cigarete, kondomi...  ;D

joker289:
Malo sam gledo po forumu i okolo za kit, pa kako god okrenes to ispod 100 € nece izaci ( da radi kako spada ) a to mi malo previse novaca =), a i puno zajebancije...  ja bi dao max 200 kn da napravim nesta pa da dobijem 5 kmh više, to je sve sto mi treba... sto jeftinije to bolje =), sad me zanima jel bi dobio sta stavljanjem http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/gy6-50-sportski-kuplung-199kn-oglas-1559469 ili probat stavit malo vecu diznu ili nesta??? Motor kao sto sam gore naveo trenutno nagura do 65 kmh po njegovom satu i to ovisno o vremenu  =) nekad nece ni 60 a nekad navuce i 70 ( jako rijetko) =) a na posao 15 km  svaki dan s njim je malo zamoron... hvala unaprije na idejama :P eh da i neznam jel sam spomenuo al stavio sam 5g rolice na njega... nadam se da su te u redu =) pozz

Rocky:
ček koji ti skuter na kraju imaš? daj sliku? koja je god proizvodnje? 

ma gle, nema toga šta će ubrzat tu slabašnu mašinu osim KITA....  kužiš??

joker289:
[/URL][/img]  2009 god. i molim da neko odg. na pitanje... sta dobijam sa sportskim variomatom ili vecom diznom... pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju