Tehnički kutak > Tuning skutera
Stavljanje sportske elektronike na Baotiana - Isplativo ili ne?
joker289:
Eto ovako, imam baotiana BT 49 QT-12, skinuta je el. blokada, te prsten na variomatu... stavljenje 5g rolice. Trenutna brzina mu je 65 kmh. Za druge blokade neznam jel postoje posto ih ja nigdje ne nadem. Sad sam malo njuško na njuškalu pa ugledah http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/baotian-50-4t-gy6-cdi-evolution-racing-oglas-2230899 . Dali ima tko kakva iskusta i saznanja sta dobijam sa ugradnjom jedne takve elektronike. Hvalaa
Rocky:
s tim dobijes da ti ode 200kn iz novcanika.. to nicem ne sluzi i nista sa tim neces dobit
Iwo SR Tuono:
aj sad malo pročitaj naslov teme :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
naravno da se ne dobije ništa, te novce ulozi u neki jeftini kit s ebaya i vozi se
anabellas:
vjerojatno najobicniji odblokirani cdi :laughing7: ma oni su lopovi bolje da ne citas kaj bibiškart pise. dodaj jos 200 kuna i kupi kit ;D
Rocky:
--- Citat: anabellas - 02 Srpanj, 2013, 11:14:55 ---vjerojatno najobicniji odblokirani cdi :laughing7: ma oni su lopovi bolje da ne citas kaj bibiškart pise. dodaj jos 200 kuna i kupi kit ;D
--- Kraj citata ---
200 ima i doda još 200 i vozi se ko čovjek na 82cc (50mm )
ja neznam koja budala je opče izmislila taj CDI odblokirani, kad serijski CDI od batine ide do 12 000 okretaja, koje motor u životu neće vidjet, u vožnji ako dođe do 9000 i toje max
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju