Tehnički kutak > Tuning skutera

montiro bi kit može pomoć

<< < (19/23) > >>

pajo:
http://www.youtube.com/v/UkTIzjAE2kg&hl=en&fs=1-evo i moj kivi da se vidi kako ide nije neka snimka jer je sa mob.na jednom djelu sam moro pustit gas jer je neki kreten skoro izletio ali vidi se na kraju max speed.neke pute ide malo više preko 80 neke pute 80 kako mu se da.setup je tropy-mikuni 17.5-arrov-diz 67.5-red sponge ser.airbox-cen.rozi-šušte žute
-lamele karboske-rulini 5.5gr

hARisson:
super snimak , koliko motor ide konacno ? koliko pokazuje na kazaljki a jesi mjerio sa autom pa vidio jel tacno ?  dobro pici , svidja mi se snimak , dobro je snimio ...

pajo:
nisam nikad mjerio sa autom budem.malo preko 80km

pajo:
malo ču se još poigrat sa nešto lakšim rulinima od 5gr i zelene šušte tvrđe,i ide gore još primarni pa čemo onda vidit kako bude išao,sad tek nakon 40-50km poludi,probat čemo pa stvim snimku.

dhorvat:

--- Citat: pajo - 25 Kolovoz, 2008, 13:19:05 ---malo ču se još poigrat sa nešto lakšim rulinima od 5gr i zelene šušte tvrđe,i ide gore još primarni pa čemo onda vidit kako bude išao,sad tek nakon 40-50km poludi,probat čemo pa stvim snimku.

--- Kraj citata ---

Da... definitivno preteške rolice! Vidi se iz ubrzanja do 50 km/h. Okretaji ti moraju bit konstantni od početka do kraja variranja. Ima tu još posla...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju