Tehnički kutak > Tuning skutera
montiro bi kit može pomoć
pajo:
neznam znam da je samo od topa i da je tropy tako piše.majstor ga je več stavio.sad sam mu odnijo veču diznu i ruline i šuštu reko je da če stavit i one male na kvačilo reko je da če isprobat par varianti.probo ga je ovako ali kaže da ide 50 km.valjda če biti bolje sa tim šuštama i svime.
pajo:
evo gotov skuter.stavio mi je rozi centralni topov - žute šušte malosi.rulini5.5gr-dizna 67.5-redsponge-karbonske lamele malosi i tropy.i arrov to je taj tuning kivi.e sad znam da ga moram čuvat. ne vozim ga iznad 60km i neču nekih 300km.šta vi kažete na šta da još pripazim da se nebi nešto desilo da se fino razradi.hvala
pajo:
evo sad sišo sa skutera i pogledam dole prema glavi kad ono malo masno iznad di se spaja spuh sa glavom pa malo gore ne vidim di točno od plastike???da nije na svječici možda da nije dovoljno stegnuta,pomagajte
gumy:
:toothy12: :toothy12:
pa zategni ju ili vozi na servis
Crazy Kuree:
UUUUU vozi to na servis zaribat će nije stavio klip kako treba :laughing6: :laughing9: to je normalno, u razradi bude više ulja pa zna bit tu na tom spoju i bude kod svjećice nerijetko uglavnom dobro je to nije nikakav kvar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju