Tehnički kutak > Tuning skutera

Zvučnici u spidfajtu?

<< < (2/4) > >>

3alfa3:
Nov novcat AKU ima oko 4A. To bi do njegove potpune smrti trebalo biti dosta za davanje 96W pola sata (ili 48W sat vremena). Ali to je teorija. U praksi je to puno manje

majic_sk:
loše mjesto...šta ak te kiša negdje opere??
riknut će ti svi zvučnici :sad3:

Benjamin:
joj kakve cirkuse rade djeca...

po meni su sljedeci problemi u pitanju...

1.Akumulator je definitivno preslab prema svim alfinim proracunima..koja su tocna ali u praksi nije tak...pojacalo kod basap otegne veliku struju koju akumulator jednostanvo nemoze dati...
2.Kucno kino je koncipiran da radi na 220V...on ima trafo u sebi koji mu pretvara napon..ali sumnjam da je bas na 12V moze biti npr. 24-32-36V.
3.Zvucnici nikako nece prezivjeti prvu kisu na tim polozajima...jel su u vecinu kucnih kina ugradei zvucnici s papirnatim membranama
4.i da ugradis kucni kino to nece biti kucni kino jel ces spajati na mp3 ili nesto slicno tome a on ima smao 2 kanalne izlaze...ali to je ionako manje bitno..
5.Ako mislis sam skupiti komponente auto pojacalo zvucnike i tako to opet je problem u struji...namotaji jednostanvo nemogu stic napuniti akumulator...
6.mjesta je premalo za nagurati tolko zvucnika...

Najbolje je ak vec neko hoce imat muziku kupiti zucnike za komp  one neke jeftine 50kn...oni se mogu preurediti na 12V da rade i sviraju cist ok...i mali su i mogu biti spojeni na akumlator...

Najveci problem je u basu jel najvise struje trosi...na skuter se to nemoze ugraditi..nemozete iz skutera auto napraviti i gurat muziku unutra...
jedino da nades mjesto za auto akumulator i onda jos mjesta da uguras ostale komponente...i onda ce to svirati tak dugo dok se akumulator ne isprazni..

vasso123:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 01:22:33 ---Nov novcat AKU ima oko 4A. To bi do njegove potpune smrti trebalo biti dosta za davanje 96W pola sata (ili 48W sat vremena). Ali to je teorija. U praksi je to puno manje

--- Kraj citata ---
Akumulator koji ima kapacitet 4Ah nece ni priblizno dat pola sata 96W.

Kiki Lead:
Ja sam imo autoradio u skutu sa 2 zvucnika i svra cist ok,znali su radit i preko 2h i mogo sam najnormalnije upalit na aku. :headbang:
Tak da sam daj,zakaj ne... :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju