Tehnički kutak > Tuning skutera
Zvučnici u spidfajtu?
vktr:
Kaj ste ljubomorni :toothy9: nećete me spriječiti svojim komentarima :laughing6: zezam se
Ja sam već prije bio spojio na bivšu apriliju bili neki 4.1 zvučnici ja spojio samo sub i 2 zvučnika, i dobro je sviralo i u skladu s neonkama dugo. 20ak minuta pol sata smo sigurno slušali, s tim da je bio neki prasatari akumulator kojeg sam jedva napunio vožnjom i prije zvučnika.
Ne stavljam ja 5.1 da mi bude 5.1 nego da budu zvučnici na sve strane.
I te prošle zvučnike sam spojio tako da sam premostio transformator iznutra i direkt na 12v spojio i radilo je čist ok. A na kiši ne namjeravam ostavljat skuter, a ako se dogodi jebiga, prošo cirkus ;D
3alfa3:
--- Citat: vasso123 - 22 Srpanj, 2008, 09:39:18 ---
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 01:22:33 ---Nov novcat AKU ima oko 4A. To bi do njegove potpune smrti trebalo biti dosta za davanje 96W pola sata (ili 48W sat vremena). Ali to je teorija. U praksi je to puno manje
--- Kraj citata ---
Akumulator koji ima kapacitet 4Ah nece ni priblizno dat pola sata 96W.
--- Kraj citata ---
Znam. Ja sam samo napisao da bi se 4A u tom periodu potrosili kad bi se davalo oko 96W. Naravno da je praksa nesto sasvim drugo.
I sto Benjamin kaze - bas potegne jako puno struje.
vktr:
Evo rastavio sam sub i očekivao sam da će me dočekat transić sa 2 ulazne i 2 izlazne žice (+ i -) kao što je bio slučaj sa prošlim rastavljenim zvučnicima, ali ne, ovo je nešto napredno ??? kuži li netko ovdje nešto
Kako bi bilo to najednostavnije rješit
Benjamin:
NIje to nikakva napredna tenhika..to je trafo s vise izlaza izlaza...to se cesto koristi...a pogotovo kod jacih pojacala...jel je u samo pojacalo ugradneo vise pojacala..jendo je recimo za bas a drugo za zvucnike itd... rijesiti...da se nekak kemijati...ali sumnjam da da ono daje 12v daje vise sigurno..tak da ti nece raditi na 12v ili ce raditi ali nece davati tu snagu koju innace daje...
vasso123:
Sta ides radit kad se ne kuzis...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju