Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit za keewey matrix dal paše?edit: Klip od malossi na trophy?

<< < (2/5) > >>

Crazy Kuree:
daj mi reci kako si radio? imam dva druga, jedan misli od minarelija seriski cilindar uzet i stavili bi bolcnu na radilicu i onda igličasti tako da bude klip sa 10mm a ovaj drugi neznam dal će to radit, kupit će samo kit malossi od minareli a klip u Zg naručit malossi sa 12mm bolcnom

Crazy Kuree:
Uspoređivo sam cilindre evo što sam primjetio: Glava u kivija ima 2 rebra više na sebi i svjećica s dugim navojem (to je veliki plus) ali glava je loše urađena tako da kompresija mora bit puno slabija nego u minarelli, klip nema rupe na sebi, onaj boost port ili treći preljevni kanal je kao jedan prst mali a u minarelli je kao dva mala prsta čak je i brtva na kiviju od minareli pa se vidi koliko je veći kanal neg u kivija, ispuh je loše urađen u kivija... sredio sam danas jednom malo sam ispuh širio i boost port isto, malo poliro i rezultat je da se osjetno bolje razvrtava i bolje navlači a krajnja je ista taj kivi ima Hebo performer auspuh i ide po satu od auta 70 što je sasvim super za takav skuter inače idu 60 ostali

pajo:
znači da se stavi ser.radilica i klip od minareli nebi bilo loše bolje bi išo

Crazy Kuree:
samo klip i cilindar. a na svoju serisku radilicu tokar ugradi piksnu u klipnjaču šta ide i onda bude 10mm kao i na minareliju tak da i klip onda paše. a ja vjerujem da bi išo ko neki minarelli AC jer jeako loš kit je u kivija, ne čudi me što mu kompresija tako mala

cvele60:
To sa piksnom u klipnjaci je losa ideja[probao jedan moj kolega].Posle 1000-1500km osovina klipa dobije tolko lufta u
piksni da lako moze da ode iglicasti lezaj radilice.+performanse skutera mnogo losije nego sa normalnim iglicastim na
osovini klipa.Malossi ac sport za keewaj je najbolje[najdostupnije] resenje.A trenutni izbor kitova za ove mina kopije
je dovoljno veliki da se ta zezanja sa kojekakvim prepravkama ne isplate.
http://www.scooter-prosports.com/shop.php?mode=show_group&lang=de&group=2BB69B887FB742F7A43F81468EB2128B&sort=&sid=621dcc33e74a02a2c8960220cc8ae959&s=140&limit=20

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju