Tehnički kutak > Tuning skutera
Kit za keewey matrix dal paše?edit: Klip od malossi na trophy?
roby44:
to je to, crazy!
terorija je tocna, manja je kompresija na tim kopijama minarellija tako da sa svim diznama i kemijanjima ne mogu dobro ic.
cvele60:
Da -kompresija je malo ispod 7 :toothy11:
Crazy Kuree:
to je samo zbog glave u 50ccm jer je preduboka... danas sam rasklapo kivi 100ccm cilindar je loše obrade evo što sam primjetio: Glava je dobro urađena kao na minareliju nije uopće duboka (minus je što nije kao u 50ccm da ima na sebi 2 rebra), klip je isto dobar ima na sebi prozore a ima neke čudne karike koje po sredi imaju crtu kao da su iz dva djela, ispuh je fino urađen i boost port, s jedne strane ono pero je debelo a sa druge tanko :icon_biggrin: tak da neznam da se to more bušit kad zariba, ja sam ispuh malo širio jer se ocrtala ulaz od auspuha i taman sam fino ga proširio i ispoliro, kanale sam malo širio i poliro i onaj treći preljevni kanal širio, rezultati su sledeći: start je za 30% jači i sad ide 79km/h dok prije 74 puno bolje prima gas i više se vrti... prešo je 6000km a klip je u užasnom stanju(cjeli izgreban i spalit) kao i cilindar( ima oko 4-5 riseva jaki) a isti takav je i ovaj šta sam juče rasklopio 50ccm isto klip u užasnom stanju
Crazy Kuree:
Možel mi samo netko reći, gdje mogu uzet TP klip za trophy sa 12mm bolcnom, ili malossi klip za sport sa 12mm bolcnom ? i koliko je para otprilike? (imam dva cilindra zaribana trophy i sport pa jedan ide na kivi za kojeg nađem klip)
roby44:
ja samm klip kupio u benconyu, mislim da j 350kn bio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju