Tehnički kutak > Injection
Problem sa Ditech-om nece da upali
Lenko:
Treba da baca benzin magličasto...nikako da ima kapljica...proveri da li baca svećica iskru...proveri koliko kompresor baca pritisak...
Petarbg11:
nista.. moram da mu kupim gumize za dizne, propale su nacisto, tu i pusta vedeo sam sa sapunicom
Lenko:
Mali je problem, naći ih u BG-u...probaj u MS WebShop-u(http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=142)...
deckopucko:
Ja sam imao sličan problem, orginal sviječica je loša i brzo ju pojede..stavio sam NGK 8..autokrešo kupio..očistim nakon 300km
i malo aditiva liqui moly..stavim 0.5deci na prazan tank i nalijem 5.6litri Omv 100...skuter ide ko blesav i ne gasi se..naravno
da nakon cca 150km opet malo zeza..ali kod stajanja na semfaoru...najbitnije je da ima iskru i da sviječica nije zalivena..
:laughing7: ::)
Petarbg11:
Slusajte pazljivo sad :) rasklopio sam ceo motor i isao redom... da ne pricam puno, kada klestima stisnem povratno crevo od benzina motor upali i radi O.o kad ga pustim isti zvuk verglanja kao da nema svecicu.... isto tako i kad ga upalim, on radi i cim pustim cao, odbija :P da nije pumpa ili kompresor majku mu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju