Tehnički kutak > Injection

Problem sa Ditech-om nece da upali

<< < (3/3)

Lenko:
Pregledaj kućište inektora komplrtno...a pogotovo čašicu na dnu(regulator pritiska)...možda ima emulzije ili jenegde napuklo (daleko bilo)...

Petarbg11:
Hvala Lenko! pa jbg.. svecice sam probao NGK CR9E, Champion RG6YC i druge.. meni je problem sto je ona suva ko barut tj garava :D ja sipam aditiv za ciscenje dizni u gorivo al dzaba sve to jer kad me oce ono oce :) odem sa devojkom negde motor mi se sjebe :P odem na pecanje sa 6 stapova i priborom on se sjebe :D izdao me je 100 puta a nikad mi nije ostao bez goriva. I pre nedelju dana me zaustavi murija bez kacige, registracije, tablice i saobracajne :D aj da sam se izvozao ko covek pa neka pisu jbg.. za god dana sa njim ne predjem ni 500 km :/ zelja mi je da ga sredim da radi

Petarbg11:
nije nige napukklo daleko bilo bas :D hahaha otvorio sam ga skroz ocistio ga, ocistio dizne.. rade perfektno i zelena i plava, jel postoji neka caka sa regulatorom pritiska? da nije on crkao?

Iwo SR Tuono:
i da je krepo nemozes ga popraviti, kuciste injekotra mozes ocistiti i regulator isto ali puno bolje je uzet drugi regulator i to sve sklopiti.

Inace jedini set gdje se dobiju gumice za injektore je athena set za sr ditech, dobiju se sve i jedna brtva koja postoji na skuteru bilo gdje

Petarbg11:
Hvala na odgovoru :) potrazicu pa da kupim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju