Općenito > Maxiskuteri

Gilera Nexus 300 - Savjet

<< < (5/9) > >>

danc00:
A gle, zbilja nekome nije problem platit malo veću cijenu jednom godišnje, ako baš želi 300 ili ak mu uleti povoljno pa se isplati.

Al da je glupo glupo je plaćat višu cijenu a skoro za ništa...

Keky.sb:

--- Citat: danc00 - 26 Lipanj, 2013, 14:35:17 ---A gle, zbilja nekome nije problem platit malo veću cijenu jednom godišnje, ako baš želi 300 ili ak mu uleti povoljno pa se isplati.

Al da je glupo glupo je plaćat višu cijenu a skoro za ništa...

--- Kraj citata ---

potpis  :icon_thumright:

smeta li nekome skuplja rega ili ne to je individualno. za nijansu bolji motor, plaćaš dosta više. kada se sve zbroji, mislim da nije baš isplativo, ali ako imaš priliku kupiti uredan polovni 300ccm i da je napravljen veliki servis onda se isplati po toj cijeni. veliki servis, kako je već ranije navedeno, ne sadržava mijenjanje karika i faznog lanca. to su gluposti. to ćeš mijenjati na 50 - 70t km.
to bi značilo remen, valjčiće, sva ulja (motor, kočnice, getriba), filter, svjećica, čišćenje zračnog filtera i naravno kučišta kočionog ulja, mada to nitko ne mijenja. po manualu bi trebalo mislim svakih 18000 km ili 3 godine.

Keky.sb:
i da, zaboravio sam da ventlile moraš očistit i preštelat na 24000 km. kad to radiš idu i nove gumice ventila i to bi mislim bilo to.

moje mišljenje za tu 300-tku, ja bi ju uzeo ako je stvarno uredna i ako je napravljeno sve što sam naveo u prethodnom postu, a ventile računaj na idućem servisu.

roc:
Keky slažem se s tobom  :headbang:

StudioIT:
Radije 250, 300 jest novija mašina i digli su kubikažu samo da kompenziraju snagu koji su ubili radi euro3 norme. Razliku u snazi nećeš primjetiti ali hoćeš svaku godinu registraciju. Ako te baš briga za regu onda radije 500 gdje ćeš definitvno osjetiti razliku u snazi a troškovi su isti za 300 i 500.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju