Općenito > Maxiskuteri

Gilera Nexus 300 - Savjet

<< < (4/9) > >>

steeef:
rekel sam da je matematički tih 34cc glupost i da zbog toga nikad nebi plačal duplo veću paru za policu osiguranja.
bitna razlika je u duljem hodu radilice i od tud više momenta a ne zbog tog kae 34cc više.
i ne,to nije jedina razlika..razlika je i u mapi,u lambda sondi,u injectoru i slično.

RAY:

--- Citat: steeef - 25 Lipanj, 2013, 23:33:47 ---rekel sam da je matematički tih 34cc glupost i da zbog toga nikad nebi plačal duplo veću paru za policu osiguranja.
bitna razlika je u duljem hodu radilice i od tud više momenta a ne zbog tog kae 34cc više.
i ne,to nije jedina razlika..razlika je i u mapi,u lambda sondi,u injectoru i slično.

--- Kraj citata ---

potpis  :headbang: 
prika mi jedan radi u servisu i kaže da ama uopće nema razlike između 250 i 300 cc,sitnih da :glasses9:
osobno iman 250sp i prezadovoljan sam sa motorom,redovit servis i miran si
neko kaže to što je popularan model da je kao i dobro i loše,kako to loše može biti ?
znači kupca uvik ima,dobro drži cijenu a i motor je strašan sam po sebi mislim na dizajn tako da.. :icon_biggrin:

roc:
Čitao sam recenziju o nexus 300 i rekli su da ima veći moment od 250, a po meni više momenta nije nikad na odmet, pogotovo kad ideš u brdo ili startaš na semaforu...

Grale:
Za tih 1 Nm momenta nebi placal svake godine 450 kn više sigurno.
A s 250 ideš u brdo bez problema.

RAY:

--- Citat: roc - 26 Lipanj, 2013, 11:25:05 ---Čitao sam recenziju o nexus 300 i rekli su da ima veći moment od 250, a po meni više momenta nije nikad na odmet, pogotovo kad ideš u brdo ili startaš na semaforu...

--- Kraj citata ---

nexus je ionako podosta živahan motor pa čak i za dvoje,e sad ako ti se plaća za mrvicu bolji moment i do 500 kn razlike ti plaćaj,ja nebi nikad ni pod razno  :toothy9:
evo pogledaj da se puno brže prodaju 250 po oglasnicima a ne oni od 300,slučajnost?
nebi baš reka  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju