I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: wyeshtitza - 28 Studeni, 2006, 01:01:47mrak =) te slike opće nisam vidla? zašto to meni nie dato? imam sam jednu s benzinske dok smo kretali... btw. ewo... moja leeloo kosa... šmrc =( :'( :'( :'(evo sad ih imas!to je dottore ja mislim slikavo!tu si jos bila dete
mrak =) te slike opće nisam vidla? zašto to meni nie dato? imam sam jednu s benzinske dok smo kretali... btw. ewo... moja leeloo kosa... šmrc =( :'( :'( :'(
Citat: Sugi car - 28 Studeni, 2006, 01:03:28Citat: wyeshtitza - 28 Studeni, 2006, 01:01:47mrak =) te slike opće nisam vidla? zašto to meni nie dato? imam sam jednu s benzinske dok smo kretali... btw. ewo... moja leeloo kosa... šmrc =( :'( :'( :'(evo sad ih imas!to je dottore ja mislim slikavo!tu si jos bila dete ybga, davno sam bila narančasta =)
poslao sam ti e-mail na gmail pogledaj i javi
nek odluči nostrum pučanstvo.pogleč sad morti je došlo.više ti stoji schwartze fase pretvara te iz ružnog pačeta u preljepog labuda.(zabranjene dosjetke)
ja se radujem samo vama!
znači četvrtak u 17,30 u medvedu ali me lagano podsjetite,čošak vukovarske i savske ili?