Tehnički kutak > Tuning skutera
Sad pak trese SF2, pogledati na 3. zajte
sax:
--- Citat: vktr - 21 Srpanj, 2008, 13:02:22 ---
Skut je proradio nakon brušenja svječice i ljevanja benzina u cilindar ali ne sviđa mi se to.
je li itko imao ovakvih iskustava da skut neće zapalit ako je neko vrijeme stajao cca 24 sata i onda neće zapalit dok se ne pobrusi svječa i nalije benga u cilindar, ili zna li netko što je to i zašto i kako riješiti
--- Kraj citata ---
Ja sam imao istih problema.To ti se zaprljao karburator 100%.A to je zato jer točis 95,i jos ako tocis na Ini to je katastrofa.Otkad su mi u servisu ocistili karburator,tocim samo OMV 100 i nemam nikakvih problema a i skuter ide bolje.čisšćenje karburatora me doslo 230kn.
vktr:
A kaj misliš jel bi to mogo ja sam počistit, skinem to i i malo namočim u benzin, malo sa nekim kistom pročačkam po tome i propušem sa kompresorom jako, jel bi to bilo dovoljno? Jer ne namjeravam uložit još para u vrlo skupi i precjenjeni skuter
SlowRider:
--- Citat: sax - 21 Srpanj, 2008, 14:56:13 ---Ja sam imao istih problema.To ti se zaprljao karburator 100%.A to je zato jer točis 95,i jos ako tocis na Ini to je katastrofa.Otkad su mi u servisu ocistili karburator,tocim samo OMV 100 i nemam nikakvih problema a i skuter ide bolje.čisšćenje karburatora me doslo 230kn.
--- Kraj citata ---
Meni se jos nikada nije zacepio karburator, cistio sam cist karburator :drunken_smilie:
speed:
--- Citat: sax - 21 Srpanj, 2008, 14:56:13 ---
--- Citat: vktr - 21 Srpanj, 2008, 13:02:22 ---
Skut je proradio nakon brušenja svječice i ljevanja benzina u cilindar ali ne sviđa mi se to.
je li itko imao ovakvih iskustava da skut neće zapalit ako je neko vrijeme stajao cca 24 sata i onda neće zapalit dok se ne pobrusi svječa i nalije benga u cilindar, ili zna li netko što je to i zašto i kako riješiti
--- Kraj citata ---
Ja sam imao istih problema.To ti se zaprljao karburator 100%.A to je zato jer točis 95,i jos ako tocis na Ini to je katastrofa.Otkad su mi u servisu ocistili karburator,tocim samo OMV 100 i nemam nikakvih problema a i skuter ide bolje.čisšćenje karburatora me doslo 230kn.
--- Kraj citata ---
lol,ja ti ga ocistim za 50 kn :icon_thumright:
vktr:
Evo sad ćemo mi to rastavit pa da vidimo, moram pohvalit vrlo srdačnu ekipu tu na forumu koja mi je spremna pomoći hvala :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju