Tehnički kutak > Tuning skutera

Sad pak trese SF2, pogledati na 3. zajte

(1/9) > >>

vktr:
Ako motor stoji 15+ sati neće zapalit, valjda presuši gorivo u cilindru i ništa ga ne doveze, i onda se upali jedino na način da direktno u cilindar nakapljem malo benzina, znači prvo skinem svječicu i moram malo nakapati i onda zapali i radi. Ali to nije baš ugodno jer je potrebno 5+ minuta za skinut svječicu nakapat i vratit ju nazad.

Fergazer je počišćen.

SlowRider:
Imas zicu koja ide iz brave i ona ti ima 12V kada das kontakt.

dino gp1:
Odi na styling a ne tuning skutera

Drnda:

--- Citat: vktr - 21 Srpanj, 2008, 11:43:22 ---Zna li netko? Svašta sam pokušavao iskemijati ali mi nne ide.
BTW nemojte se previše smijati ali što točim u ovo SF2 prdekalo? 95? koje ulje? i čini mi se da kočnicama fali ulja, ono na volanu ima onaj neki kaj prikaže, i piše MIN i nema ga ni ispod crte i malo zacvile kočnice ali dobro koči, kaj tamo ide od ulja?i Jel u redu da se tolko grije da nakon 2-3 pređena kilometra iz hladnog stanja bude onaj zaštitni metal na auspuhu prevruć da bi ga dirao i jednu sekundu? I nekak čudni smrad ima kad ga zapalim.
 I jel to sigurno 4 taktni, meni se ne čini tak iako piše u prometnoj?

I evo baš sad ga probao upalit i ne ide kaj je to?????

--- Kraj citata ---
to ti je 2 t skuter, ulje lijevaj polusintetiku neku, toci 95 slobodno iako ja tocim uvijek 98, kada je vec skupo, razlika mi je 10 lipa po litri, onda trebas promijeniti ulje u kocnicama, i u redu ti je da spuh bude tako vruć

vktr:

Skut je proradio nakon brušenja svječice i ljevanja benzina u cilindar ali ne sviđa mi se to.
je li itko imao ovakvih iskustava da skut neće zapalit ako je neko vrijeme stajao cca 24 sata i onda neće zapalit dok se ne pobrusi svječa i nalije benga u cilindar,  ili zna li netko što je to i zašto i kako riješiti

I vidi li netko imalo ulja ovdje????

Ja ne.

I sad sam probao kao što mi je Drnda rekao da spojim plus na aku a minus na masu i neće :( nula bodova

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju