Tehnički kutak > Tuning skutera

Sad pak trese SF2, pogledati na 3. zajte

<< < (8/9) > >>

kOvA[SP2]:
smanji ga onda kad ga upalis ..

i provjeri da li ti je vakum iz karburatora spojen na onu pumpicu odakle ti ide gorivo pa zato nece da vuce gorivo ... ???

3alfa3:

--- Citat: vktr - 23 Srpanj, 2008, 13:25:17 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 23 Srpanj, 2008, 11:35:02 ---vrtenje kotaca u leru...pa smanji mu ler gas

--- Kraj citata ---
Je al ak smanjim opet mi se nebude htio upalit

--- Kraj citata ---

Pa serafic ler gasa samo pomakne klipic u fergazeru, a to dobijes i ako das mrvicu gasa

vktr:
Ne znam zapravo što je djelomično rješilo problem nepaljenja nakon stajanja, ali sam još i skratio cjevi koje vode od dovoda benzina i vakum jer su išle gore dole ukrug, pa sam onda smanjio skoro na minimum i zavezo s onim plastičnim vezicama, možda gravitacija pomogla sad da benzin dođe dole :toothy12:
Ali još uvjek me muči jako tresenje skutera, a ovo za potrošnju više nisam siguran jel puno troši il je mali spremnik, ulio sam litru možda litru i pol, i sa rezerve se cajger popeo na pol rezervara. budem sad stavio filmić kak se trese pa onda da vi vidite jel to normalno, ja ne bi reko, nije tog bilo prvi i drugi dan

Evo pogledajte filmić kako trese, usredotočite se na kočnicu ovu ljevu šta snimam većinom
A vidi se dosta i ovo ljevo bočno "mačje oko" šta se vrti
http://www.natelki.net/video/8667/drnda

Ali to nije sve, retrovizori se tresu tak da ne vidim pročitat tablicu na autu iza sebe, dupla slika  :laughing6:  i sve plastike sve se trese.

Drnda:

--- Citat: vktr - 23 Srpanj, 2008, 15:18:47 ---Ne znam zapravo što je djelomično rješilo problem nepaljenja nakon stajanja, ali sam još i skratio cjevi koje vode od dovoda benzina i vakum jer su išle gore dole ukrug, pa sam onda smanjio skoro na minimum i zavezo s onim plastičnim vezicama, možda gravitacija pomogla sad da benzin dođe dole :toothy12:
Ali još uvjek me muči jako tresenje skutera, a ovo za potrošnju više nisam siguran jel puno troši il je mali spremnik, ulio sam litru možda litru i pol, i sa rezerve se cajger popeo na pol rezervara. budem sad stavio filmić kak se trese pa onda da vi vidite jel to normalno, ja ne bi reko, nije tog bilo prvi i drugi dan

Evo pogledajte filmić kako trese, usredotočite se na kočnicu ovu ljevu šta snimam većinom
A vidi se dosta i ovo ljevo bočno "mačje oko" šta se vrti
http://www.natelki.net/video/8667/drnda

Ali to nije sve, retrovizori se tresu tak da ne vidim pročitat tablicu na autu iza sebe, dupla slika  :laughing6:  i sve plastike sve se trese.

--- Kraj citata ---
Hehe, pa di si mene nasao snimati ...

vktr:
Pa šta kod vas ne znači drnda=trese  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju