Tehnički kutak > Tuning skutera
Sad pak trese SF2, pogledati na 3. zajte
Tomma:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 21 Srpanj, 2008, 16:32:57 ---samo skini casicu i na kompresor propusi dizne i sve rupice na karbu sto postoje...tako se cisti....mene bi bilo sramota ocistit karb za 230kn
--- Kraj citata ---
Covjek nezna,treba mu reci...kad mu kazete fala bogu da ce solo probati nego da da 200 kuna...
vktr:
Je, a kaj poslje, kak sam i ja to prvi put u životu rastavio skuter onak mislim jednostavno, i problemi, jeedva sam ga zapalio i sad ne radi kak treba, bolje prepustit stručnim osobama, ili ako je neko već naučio kako to ide i ima iskustva a ne ovako ko ja sam dirat to
Benjamin:
Ak covijek oce preko kontakta on nek si slozi tak..uzmi multimetar ili voltmetar i mjeris na bravi di imas + kad das kontakt..i na tu zicu psojis + od neonke a minus priserafis negdje na ramu ili na - od akumulatora....
sax:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 21 Srpanj, 2008, 16:32:57 ---samo skini casicu i na kompresor propusi dizne i sve rupice na karbu sto postoje...tako se cisti....mene bi bilo sramota ocistit karb za 230kn
--- Kraj citata ---
kod mene je jos bio problemcic sa diznom jer je nisu mogli skinut.majstor prije je sj#bo navoj psu se malo zezali sa tim,i nova dizna pa ti to dode 230kn
vktr:
--- Citat: Benjamin - 22 Srpanj, 2008, 06:26:43 ---Ak covijek oce preko kontakta on nek si slozi tak..uzmi multimetar ili voltmetar i mjeris na bravi di imas + kad das kontakt..i na tu zicu psojis + od neonke a minus priserafis negdje na ramu ili na - od akumulatora....
--- Kraj citata ---
Bi ja i imam multimetar al se ispraznila baterija u njemu, a to je ona mala 12v ne znam di ju nabavit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju