Općenito > Propisi
Slovo "P"
stark1:
--- Citat: tommy - 24 Lipanj, 2013, 12:47:39 ---rađe bi vozio auto sa naljepnicom jednu dvije godine, nego vozit auta do 80kw 6 godina :angry7:
--- Kraj citata ---
ovo podbadaš ove iz hr a? i za kw i za slovo p je glup zakon da gluplji biti nemoze
tommy:
--- Citat: gigo_sf2 - 24 Lipanj, 2013, 16:38:02 ---
--- Citat: tommy - 24 Lipanj, 2013, 12:47:39 ---rađe bi vozio auto sa naljepnicom jednu dvije godine, nego vozit auta do 80kw 6 godina :angry7:
--- Kraj citata ---
ovo podbadaš ove iz hr a? i za kw i za slovo p je glup zakon da gluplji biti nemoze
--- Kraj citata ---
i ja sam i u HR i u BIH, sad ću se morat odlučit ubrzo gdje ću jer se više ne može tako bit prijevljen, a najvjerovatnije ću u HR zbog škole.
btw. u BIH nema A2 kat., a možeš A polagat sa 18 i vozit sa 18, nema ono A2 2 godine ili do 24god.
ja sam položio u BIH A, B, C1 nedavno i prebacio vozačku u HR i sad imam A, ali ne mogu vozit, piše mi napomena u vozačkoj da tek za dvije godine mogu A vozit, al šta me briga svejedno ne bi vozio neki bijesan motor za početak. ove tri kategorije su me izašle toliko da bi u HR samo B mogao platit.
stark1:
i ja sam i u HR i u BIH, sad ću se morat odlučit ubrzo gdje ću jer se više ne može tako bit prijevljen, a najvjerovatnije ću u HR zbog škole.
[/quote]
oces reci da vise nema dvojnog drž.,ako mislis na to ,varas se,ostaje sve isto kao i do sada. pisalo u novinama,neki ministri dogovarali. i u zakonu o hrvatskom drzavljanstvu,pise da je moguce uz hrvatsko imati i neko strano. Državljanin Republike Hrvatske koji uz hrvatsko ima i neko strano državljanstvo, smatra se pred tijelima državne vlasti Republike Hrvatske isključivo hrvatskim državljaninom.(čl. 2. Zakona o hrvatskom državljanstvu).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju