Općenito > Propisi

Slovo "P"

(1/4) > >>

ghostrider678:
Mozda nije mnogo vezano za skutere, ali ovako, za skuter sam polozio 2010. godine, ona potvrda o poznavanju saobracajnih propisa (skuter od 50cc). E sad, zanima me trebam li nositi oznaku "P" na autu? Po nekoj logici, ucesnik sam u saobracaju duze od 2 godine, pa s te strane ne treba. S druge strane pocetnik na autu, zbog toga me buni. Radi se o Bih.

Edit: Da napomenem da su mi trazili na skuteru da nalijepim na tablicu "P" koje bi trebalo nositi, ali ga nigdje nisam vidio da neko nosi...

tommy:
mislim da bi trebao imati oznaku bez obzira što imaš tu potvrdu :dontknow:, provjerit ću sutra 100% pa ti javim :icon_thumright:

btw. ja nisam ni jedno vozilo u životu vidio sa tom oznakom, ali sam čuo da znaju napisati kaznu mladom vozaču zbog ne nešenja iste.

ghostrider678:

--- Citat: tommy - 19 Lipanj, 2013, 23:55:35 ---mislim da bi trebao imati oznaku bez obzira što imaš tu potvrdu :dontknow:, provjerit ću sutra 100% pa ti javim :icon_thumright:

btw. ja nisam ni jedno vozilo u životu vidio sa tom oznakom, ali sam čuo da znaju napisati kaznu mladom vozaču zbog ne nešenja iste.

--- Kraj citata ---

jesi li provjerio?

tommy:
uff  :uff: zaboravi pitat instruktora jučer kad sam polagao A, nisam se sjetio, aj kad ga vidim pitat ću ga.
pa jesi položio za B ili ćeš polagat uskoro, pitaj instruktora, on bi trebao znat.

3alfa3:
A sto to "P" znaci? Pocetnik?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju