Tehnički kutak > Tuning skutera

problem runner

<< < (4/5) > >>

Stipe22:
aha... a dobro to prvo da naštelam ventile

kako se oni štelaju? rastavili smo plastike i poklopac glave(poklopac vodene pumpe nismo) i kako se oni sad štelaju? stavili smo šrafciger tamo di svijecica ide i klip smo dofurali skroz gore, tak da se ona oznaka 4V poklopila s crticom na glavi.

jel to to ,dakle sad se uzmi listići i štela ili ?

Jandro:

--- Citat: Stipe22 - 21 Srpanj, 2008, 19:20:14 ---aha... a dobro to prvo da naštelam ventile

kako se oni štelaju? rastavili smo plastike i poklopac glave(poklopac vodene pumpe nismo) i kako se oni sad štelaju? stavili smo šrafciger tamo di svijecica ide i klip smo dofurali skroz gore, tak da se ona oznaka 4V poklopila s crticom na glavi.

jel to to ,dakle sad se uzmi listići i štela ili ?

--- Kraj citata ---

bregovi od bregaste ti nesmiju dodirivat klackalice
ak je u gmt onda nedodiruju
al još provjeriš s rukom jel imaju mrvicu lufta
ak imaju, to je to

a štelaš ih sa špijunima, jedan nek bude na šarafu i matici, drugi nek vuće špijune

usis 0,10
ispuh 0,15

Stipe22:
probo sam gurnut listic dok je klip skroz gore ispod ventila usisnog 0.10mm, al nejde,probat cu sutra opet

a dobro to mi vazno bilo da netreba skidat poklopac vodene

Jandro:

--- Citat: Stipe22 - 21 Srpanj, 2008, 23:36:33 ---probo sam gurnut listic dok je klip skroz gore ispod ventila usisnog 0.10mm, al nejde,probat cu sutra opet

a dobro to mi vazno bilo da netreba skidat poklopac vodene

--- Kraj citata ---

neskidaš poklopac vodene nego cijelu vodenu dolje

a budi siguran da bregovi od bregaste ne dodiruju klackalice
ak nejde ni onda unutra nisu ok i naštelaj ih ponovo

Stipe22:
a zasto se mora skidat vodena pumpa dolje? mi smo doveli klip u GMT i poklopila se 4V oznaka s crticom na glavi dok je klip u GMT makar nismo skidali vodenu.. to je dovoljno sigurno,zar ne?  i klackalice su tad imale mrvicu al stvarno mrvicu-mozda pol milimetra lufta gore,i tad smo ih naštelali

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju