Tehnički kutak > Tuning skutera

problem runner

(1/5) > >>

Stipe22:
bok.imam problem s vx 125 . prije par mjeseci serviseri u piaggiu su mi mjenjali karike ,poravnali glavu  jer ima  20.000 km motor.problem je sta motor dimi crno lagano iz auspuha. na grani auspuha kad se skine nakon 100 km voznje ima čađe kolko hoces. ulje ne trosi kolko sam primjetio-mozda malo al to me ne smeta.  dali moze bit sta štetno motoru da se ne raspadne ili da slabije ide ??

Jandro:

--- Citat: Stipe22 - 20 Srpanj, 2008, 14:30:02 ---bok.imam problem s vx 125 . prije par mjeseci serviseri u piaggiu su mi mjenjali karike ,poravnali glavu  jer ima  20.000 km motor.problem je sta motor dimi crno lagano iz auspuha. na grani auspuha kad se skine nakon 100 km voznje ima čađe kolko hoces. ulje ne trosi kolko sam primjetio-mozda malo al to me ne smeta.  dali moze bit sta štetno motoru da se ne raspadne ili da slabije ide ??

--- Kraj citata ---

joj, joj, joj

j**** ja te majstore
karike na 20000km na vx-u seriskom?????
ravnanje glave??????????? zašto su ju ravnali? se izbacila? ti zakuho??
nisu ti ventile dobro poštelali i karb pa zato dimi crno
20000km je ništ za tu mašinu, evo neki dan sam svog vx-ra raskopo malo na 23000km i neznam, sve je ko novo još i u perfekt stanju ,a malo više je torture prošao nego taj tvoj

Stipe22:
karb nisu dirali sigurno to je 100%

mislis da je do ventila da zbog njih dimi?

Aleksandar:
il nisu ventile naštelali kako spada il su gumice ventila dale svoje

Isto tako je bilo meni-lagano se vidio crni dim i Dubrawi,zbog gumica ventila i trosio je ulje lagano

Jandro:
samo šta zbog gumica ventila nebude dimio crno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju