Ostalo > Svijet računala i mobitela
Izbor tableta(računala mislim) do cca 900 kn?
andy:
Taj Prestigio PMP5597 je uzeo kolega prije tjedan dana, za 1400kn ili 1500kn u Zagrebu u Mikronisu ako se ne varam..
Tablet je stvarno brutalan.. Radije bi nadodao nešto pa uzeo kako spada i bio zadovoljan jer vrijedi svake kune..
Garancija 2g i ostalo kako i piše..
Ako ti je previše traži dalje, inače prestigio je jako dobar, možeš nac i neki jeftiniji..
stark1:
evo jos je i pojeftinio pa ti vidi sta ces,u mene mala vec prvi dan htjela ga razbiti kako brzo potrosi bateriju,nije velika razlika u cijenu ali dobijes dosta bolji tablet za cca 500kn vise
Grale:
500 kn više je puno :icon_biggrin:
Znam kak je to dok se kupuje, ista stvar ko i kod kupovine skutera, joj daj još 500 kn više pa uzmi bolje itd :laughing7:
Treba mi neki jeftini i donekle dobar po performansama tablet za vrlo nezahtjevnog korisnika.
Ja ga budem koristil možda jednom u 3 dana, i to za otić na net samo, a bitno mi je da se ne ruši dok otvorim novi tab u browseru.
A sa tim specifikacijama ja mislim da budem to dobil(fkt se ne kužim u kompjutere, al od skromnog znanja mislim da je to ok).
A curi treba za slat mejlove, čitat vijesti(net.hr i slične pi*darije) i gledat slike.
Znači baterije tak kratko traju?Kolko u usporedbi s latpopom?I dal vrijedi obratit pažnju na jačinu baterije pri kupovini?
Tomi_ZG:
Prestigio Multipad 7.0 nije uopče loš ak uzmeš cijenu u obzir,prčkal sam po njemu i služi svrsi,jbg koliko para toliko muzike
Ubodi ovo,odlično za te pare
http://www.njuskalo.hr/tablet-pc/tablet-prestigio-multipad-8.0-pro-duo-8-pmp5580c-duo-oglas-8194389
Grale:
To bi bilo ovo, jel?
http://www.instar-informatika.hr/tablet-prestigio-5588-multipad-80-hd-pmp5588c_duo-novo/PMP5588C_DUO
Čini mi se odlično, 5000 mah baterija( u ovima su po 3000), ali ne vidim dal podržava internet na stick, nekima piše da da, nekima ne, a kod ovoga ne piše, ili ja ne vidim :dontknow:
Nema hdmi, manje bitno, nešto je veći ekran, čini mi se dobra rezolucija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju