Ostalo > Svijet računala i mobitela

Izbor tableta(računala mislim) do cca 900 kn?

(1/5) > >>

Grale:
Košto naslov kaže, cura kupuje(čitaj ona kupuje, ja ću se služit s njim :laughing7: ), do nekih 900 kn.
Ekran 7 inča dosta, preko ne treba.
Nabasao sam na ova dva recimo kao neki orijentir, oba sam vidio u čipoteki za te pare, tak da nemoram s neta naručivat da plaćam dostavu.
Naravno ako neko zna di ima jeftinijeg, slobodno nek nabaci link.
Dakle o ova dva se radi:

PiPO S3
http://www.ekupi.hr/Tablet-PiPO-S3-7-IPS-A9-DualCore-16-GHz-267718.aspx

JoyPlus
http://www.ekupi.hr/Tablet-JoyPlus-7-DR-7-A9-Dual-Core-15-267724.aspx

Oba su dual core, 1gb ddr3 itd.
Čini mi se da ovaj prvi ima bolju rezoluciju, kolko bi na ovom drugom to bila loša rezolucija opće(800x480 ako se ne varam).
Eto, neke preporuke ko se kuži u te tablete(opet, na računala mislim :P ), pa nek da savjet itd. :hello:

nomad:
ovaj pipo je nest novo , bas sam vidio neke reklame danas.

sto se kvalitete tice sve su to kinezi tak da isti klinac.

ja bi ovaj pipo cini mi se bolji, nisam skuzio koliko garancije ima.
ili da si prestigio pogledas negdje, nisu isto losi od tih jeftinijih.

a imas i na njuskalu onih huawei iz t-coma sto su dijelili. odlican tablet.

stark1:
ja sam curi kupio prije mjesec dana Prestigio MultiPad 3470B Prime 800kn,da sam znao nebi ga nikad kupio,slaba baterija,rezolucija losa,dnevno se puni desetak puta

sebi sam kupio Prestigio PMP5597 9,7" dual core,izasao me cca 2000kn,e to je vec zvijer,baterija cijeli dan drzi,rezolucija naspram ovog curinog nebo i zemlja,veci,ljepsi,ma sto puta bolji

a ti od 800-1000kn nisu neka sreca,ovaj pipo imo dobru rezoluciju,nista,otidji na prodajno mjesto upali,isprobaj i vidi

nomad:

--- Citat: gigo_sf2 - 19 Lipanj, 2013, 18:51:42 ---ja sam curi kupio prije mjesec dana Prestigio MultiPad 3470B Prime 800kn,da sam znao nebi ga nikad kupio,slaba baterija,rezolucija losa,dnevno se puni desetak puta

sebi sam kupio Prestigio PMP5597 9,7" dual core,izasao me cca 2000kn,e to je vec zvijer,baterija cijeli dan drzi,rezolucija naspram ovog curinog nebo i zemlja,veci,ljepsi,ma sto puta bolji

a ti od 800-1000kn nisu neka sreca,ovaj pipo imo dobru rezoluciju,nista,otidji na prodajno mjesto upali,isprobaj i vidi

--- Kraj citata ---

da ,ali nemos usporedjivat duplo skuplji uredjaj. ovi do 1000kn su svi isto sranje razlika je u nijansama.
a sto se ovih skupljih tice, za tu lovu skoro imas laptop koji barem necemu i posluzi.

Grale:
Tako je,za te pare kupim notebook kojeg već imam.
Cura je štela kupit neko sranje iz intetspara,al reko bolje se nade za 100-200 kn.
Njoj bi 200 mhz procesor bil dosta ;D
Hvala na savjetima,budem proguglal još kasnije dok doma dođem.
Ako još neko ima savjet,slobodno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju