Ostalo > Svijet računala i mobitela
Izbor tableta(računala mislim) do cca 900 kn?
igor.sb:
2 brale
a svaki taj kineski tablet vrijedi i ne vrijedi
ta onda ima solidne spec, al je baterija pušiona
proc mislim da nije 1,5, negdje ces naci 1,2, a mislim da je zapravo 1,0 quad naravno
balicdim:
@Grale
ako bude carinski zakon kao u sloveniji platit ćeš poreznu razliku između drviju država
npr. kupiš proizvod iz engleske gdje je porez 20% i dođe ti paket kod nas i plaćaš samo 5% dodatnog poreza i nema nijednih drugih trošarina
ako npr kupuješ iz kine suma do 25eura ulazi bez problema, nakon toga carinska stopa ukoliko je ima i porez, zaključno kao i dosad
što se tiče baterija, nema pravila, svaka je na svoj način "kvalitetna" ako ćeš ti ili cura forsirat tablet sa "pticama" ili nekom drugom 3d igrom ili konstatnim wifijem i kojekakvim drugim programima znaš i sam ga baterija neće puno izdržat
igor.sb:
nisu svi iz osijeka i ne dere ih sve OS KARINA
btw...navodno da se ukida i u os, i ici ce sve preko zg, po meni bi trebalo biti bolje za kupce
Grale:
Izbor je očito pao na Pipo S3, u intersparu je za 900 kn.
Jbg curi danas sjela plaća, pa da brže bolje potroši, taman joj ostane za full tank diteka :laughing7:
Mana bi mu trebala bit baterija, ali jbg, kao što ste i rekli, kod svih tih kineskih tableta nisu nešto dugotrajne.
Možda bi se našlo nešto povoljnije za kojih 50-tak kn, ali već mi je pun k traženja, tak da izbor pada na Pipo, koji podržava 3g stick što je veliki + .
Nadam se da se neću pokajat :toothy3:
balicdim:
upravo sam ti htio napisat da ne naručuješ pipo sa ekupi jer ga ima u intersparu za 900kn a na ekupi ako se nije nešto mijenjalo deru poštarinu ispod 1000kn tj. 35kn što ti može bit za bengu ili za kavicu što si se trudio da cura kupi ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju