Općenito > Propisi
Ko je u pravu?
..::IVKULJA::..:
--- Citat: Fran Mirtl - 20 Srpanj, 2008, 22:54:41 ---Ako si viden u prekrsaju mogu te zaustaviti gdje god zele, uostalom bolje da su dosli do tebe kada si sam stao nego da su te isli zaustavljati.
Posto su te vidjeli da si vozio duzan si im pokazati vozacku i prometnu.
Da su dosli do tebe bezveze i vidjeli te da sjedis na skuteru, duzan si im pokazati samo prometnu, vozacku netrebas.
--- Kraj citata ---
nemoj lupetat ak neznas...bas prometnu netreba pokazat a vozacku mozes,ak neas osobnu u sebe
mrcina:
naj te se svadit
IKO:
--- Citat: Fran Mirtl - 20 Srpanj, 2008, 22:54:41 ---Ako si viden u prekrsaju mogu te zaustaviti gdje god zele, uostalom bolje da su dosli do tebe kada si sam stao nego da su te isli zaustavljati.
Posto su te vidjeli da si vozio duzan si im pokazati vozacku i prometnu.
Da su dosli do tebe bezveze i vidjeli te da sjedis na skuteru, duzan si im pokazati samo prometnu, vozacku netrebas.
--- Kraj citata ---
a nije mene briga jel tribalo pokazat vozačku i prometnu,jedino za ubuduće da znan,nego je stvar da je on meni napisa kaznu za kacigu,a nisu me zaustavili oni nego san sam već bio sta,kužiš
mrcina:
ma pazi ja govorim malcima koji trube isto što i ti.
kad imaš kacigu oni neznaju tko je vozio skut, a kad ju nemaš na tikvi točno vide tko je na skutu i tko ga je vozio pa se ti slikaj.
jednostavna metoda zajeba je stavite kacigu da te lokalni policajci koji vas poznaju nemogu identificirati u vožnji, več tek kad skinete kacigu sa glave, a to iziskuje zaustavljanje a to je kod lokalnih klinaca malo teže.
Mr J:
kada dodjes na sud lijepo reci da si bio kod prijatelja u dvoristu i da ste pricali, sjedio si na skuteru sa skinutom kacigom jer si maloprije dosao.
Policajci su stali, usli u dvoriste i trazili te dokumente koje si im dao, kada su te pitali zasto nemas kacigu na glavi reci da si sada dosao do prijatelji i da si ju skinuo.
Napomeni da ti je skuter bio ugasen i da dok si bio u prometu si imao kacigu na glavi. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju