Općenito > Propisi

Ko je u pravu?

<< < (2/4) > >>

Aleksandar:
tocno

davno sam ja tako popušio kaznu u dugom selu

zajebavo se na zadnjem po ulici i uđem u dvoriste od frenda skinem kacigu i nakon minutu murjak zamnom uđe na bmwu

tak da popustio 2000 kn radi vozacke jos tada

mrcina:
jedino što b i te spasilo je da na skuteru nemaš regu te da nisi na dvorištu več u kuči.

za ulazak treba dopuštenje vlasnika koje nebuju dobili. ako hočeju i ako su se zainatili za dobiti sudski nalog trebaju kazneno dijelo. tu puše jer to je samo prekršaj a nalog je tu zbog počinjenja teškog krivičnog djela tj. opravdane sumnje da je to u tijeku u kuči a radi zaštite zakonitosti postupanja. to ti je pravna osnova radi jebenih novinara koji svaki mig policije izvrču i od toga rade spektakle.

ti porazgovarao sa policajcem oni policajac opomenuo osobu itd.

IKO:

--- Citat: devilldey - 20 Srpanj, 2008, 12:55:36 ---Jesu li imali nalog ili dopuštenje za ulazak u prijateljevo dvorište???

--- Kraj citata ---
a to je bilo ka otvoreno dvorište isprid garaže,sad jel za to triba nalog neznan,a ako triba mogu i to spomenit kad buden iša sudcu za prekršaje,jel tako  :help:

--- Citat: Kiki Lead - 20 Srpanj, 2008, 13:26:17 ---Jer ti kljuc bio u bravi,kao ako je kljuc u bravi moze te kaznit :sad1:
I kak oni mogu u njegovo dvoriste bez naloga!!!!!

--- Kraj citata ---
a bio je u bravi,a to opće nema smisla da ako je u bravi da me može kaznit a ako nije da ne može  ???

..::IVKULJA::..:
ma nista od toga...ako dvoriste nema ogradu neznaci da nije privatno vlasnistvo;) meni je tak bilo prosle godine,murjaci sjedili u kaficu,ja proso bez kacige i poslali mi kuci kaznu...doso sam na sud i pravio se lud,jos sam rekao da imaju nesto protiv mene jer sam ja u to vrijeme bio na mogu(sto se i poklapa sa datumom prijave;)

Fran Mirtl:
Ako si viden u prekrsaju mogu te zaustaviti gdje god zele, uostalom bolje da su dosli do tebe kada si sam stao nego da su te isli zaustavljati.
Posto su te vidjeli da si vozio duzan si im pokazati vozacku i prometnu.
Da su dosli do tebe bezveze i vidjeli te da sjedis na skuteru, duzan si im pokazati samo prometnu, vozacku netrebas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju