Tehnički kutak > Tuning skutera

Projekt Aprilia SportCity One 50 2T

<< < (3/3)

Grale:
Ja od shopa nemam nikakvu zaradu, tak da nije neka reklama, a uostalom najpovoljniji je u ovde :icon_biggrin:
Ja sam ti daval odma linkove da vidiš cijenu i sve, cijena koji stoji tamo, tu i plaćaš, i isti proizvod ti dolazi doma.
S drugih stranica ti neću ni davat linkove, pa nek ti nešto krivo dođe, bit će da je grale zaj#bo ;D
Uostalom, na šopu ima svega.

Ontopic-Lc je jači od ac i to je to,al daleko da ac nebude išel super s ovim setupom.
Znači s malo duljom getribom trebal bi ić 90 realnih, možda nešto i preko, zavisi o vremenskim uvjetima :icon_biggrin:

The_Dark_Side:

--- Citat: Grale - 18 Lipanj, 2013, 02:37:36 ---Ja od shopa nemam nikakvu zaradu, tak da nije neka reklama, a uostalom najpovoljniji je u ovde :icon_biggrin:
Ja sam ti daval odma linkove da vidiš cijenu i sve, cijena koji stoji tamo, tu i plaćaš, i isti proizvod ti dolazi doma.
S drugih stranica ti neću ni davat linkove, pa nek ti nešto krivo dođe, bit će da je grale zaj#bo ;D
Uostalom, na šopu ima svega.

Ontopic-Lc je jači od ac i to je to,al daleko da ac nebude išel super s ovim setupom.
Znači s malo duljom getribom trebal bi ić 90 realnih, možda nešto i preko, zavisi o vremenskim uvjetima :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ma sve 5 za cijene i linkove, pregledano je sve :) Sta se tice dolaska doma, treba stupit u "kontakt" sa dobavljacima tj onaj tko je odgovoran za MS shop...pa bi se s njim dog za dalje sta se tice dolaska djelova i tako toga :)

Vjerujem svom prijatelju, al opet :) Vjerujem i tu :) Znam da je Pula vecini bogu iza nogu, tj van puta...al eto dodju malo na izlet( taman je ljeto sad) i zarade si nesto :) i mene naprave zadovoljnim i sretnim :))
Sta se tice ubrzanja? Drasticno poboljšat ili?

Grale:
Pa neće ti osobno oni uručit dijelove, poslat će ti poštom :icon_biggrin:
Da, i ubrzanje se drastično poveća.

The_Dark_Side:

--- Citat: Grale - 18 Lipanj, 2013, 02:49:12 ---Pa neće ti osobno oni uručit dijelove, poslat će ti poštom :icon_biggrin:
Da, i ubrzanje se drastično poveća.

--- Kraj citata ---

Nisi me shvatio :D :D

Mislio sam u smislu, narucit i donese se, pod navodnicima uruci i sredi :D :D Zato kazem tko je voljan i dal je voljan hahah :)

A za tehnicki? To cudo mora proc tehnicki hahah.. :D Treba ga ugusit da ide 43 kako pise po papirima :D

ApriliaMaster:

--- Citat: Grale - 18 Lipanj, 2013, 02:13:06 ---Btw. nisam za remen siguran, dal ide onaj duži ili kraći, sad gledam po netu i piše da je isti ko na libertyu, a na centru nema u ponudi tih dužih remenja.

--- Kraj citata ---
Original je 811x18.5
A meni su u piaggio servisu dali 19, i nakon 3 dana mi se cijeli raspao po deklu :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju