Pozdrav svima , dakle imam jedno pitanje vezi speedfight ..Kupio sam jos jednog speedfight 2 karamboliran al je masina u dobrom stanju .. Pa sam ga sredio i sad sve ukupno imam 2 , speedfight 2 i jednog speedfight 3 . Dakle na tome karamboliranom sta sam kupio sve radi i sve je ok slozio plastike itd itd . Al malo mi je pre mala brzina jer znam kako je bio moj prije nego sto sam stavi mhr replicu na njega da je isao sa serijaloom 75 -80 km/h a taj karambolirani sto sam popravljo mislim masinu nisam nista previse dirao ide 70 i to kad se pod full gasom vozi par minuta pocne mu padat brzina . I ja nisam znao sta bi moglo bit pa sam pogledo i sve mi se cinilo u najboljem redu .. I jedan covjek mi je mjerio kompresiju na motoru i kaze da je pre slaba , da nije kako bi trebala biti . I onda sam ja kupio stage 6 pro replica chorme auspuh i stavi medutim isto je .. Mislio sam da ce barem dobiti malo snage .. I sad mene zanima ako je kompresija u pitanju kako bi se to moglo popraviti a da ne kupujem nove kompletne dijelove . Jer sam se istrosio na svog speedfighta 2 sta sam friziro ulozio sam 11 000 kn pa reko da i u ovog ne ulazem previse.. Dali neko zna kako se to moze popravit ?