Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh mhr replica

<< < (7/8) > >>

dino gp1:
Dobro, sada krećem pa se javim kada  mi to namontira

vasso123:

--- Citat: Ghoul - 21 Srpanj, 2008, 13:24:01 ---ak mislis stavljat neki midrace kit tipa due+ ili replicu za pocetak dok ne skupis pare ti ne treba veci karb od 17.5, samo ga treba znat postelat...

ja sam slago due+, nardo i 17.5 i jbg, moras zrtvovat rad na nizim obrtajima da bi dobro radilo na visokim...dizna 90, jedna rupa na airboxu od 15mm i imal je dosta dobru smjesu...ewo frend je preso 1500 km u 2 mjeseca i ovaj vikend smo skidali glavu da vidimo kak je sve unutra i sve je tip top...jedino je banana na nizim obrtajima jer ne dobiva dovoljno zraka pa malo pucketa i ima slugish odaziv na gas, ali cim se digne iznad 8000 rpm radi super...

ali da, u svakom slucaju na mhr replica spuh bar ne moras mjenjat radilicu i dosta ti je 19" fergazer, bez obzira koji kit uzmes...

--- Kraj citata ---
Ma kakvo zrtvovanje molim te,taj karb bas i nije za taj kit,ali bi se dao nastelat da radi normalno

dino gp1:
Evo ljudi da javim, blokade su skinute i sve drugo je montirano osim federa kvačila, skuter ide 99 km/h jer više nemože pokazivati sat na gp1, ja sam prezadovoljan, jedino ga mući start jer do 15 km/h ( kvačilo) slabo ide a onda do 99 km/h dođe veoma brzo!

Ghoul:

--- Citat: vasso123 - 21 Srpanj, 2008, 17:55:26 ---
--- Citat: Ghoul - 21 Srpanj, 2008, 13:24:01 ---ak mislis stavljat neki midrace kit tipa due+ ili replicu za pocetak dok ne skupis pare ti ne treba veci karb od 17.5, samo ga treba znat postelat...

ja sam slago due+, nardo i 17.5 i jbg, moras zrtvovat rad na nizim obrtajima da bi dobro radilo na visokim...dizna 90, jedna rupa na airboxu od 15mm i imal je dosta dobru smjesu...ewo frend je preso 1500 km u 2 mjeseca i ovaj vikend smo skidali glavu da vidimo kak je sve unutra i sve je tip top...jedino je banana na nizim obrtajima jer ne dobiva dovoljno zraka pa malo pucketa i ima slugish odaziv na gas, ali cim se digne iznad 8000 rpm radi super...

ali da, u svakom slucaju na mhr replica spuh bar ne moras mjenjat radilicu i dosta ti je 19" fergazer, bez obzira koji kit uzmes...

--- Kraj citata ---
Ma kakvo zrtvovanje molim te,taj karb bas i nije za taj kit,ali bi se dao nastelat da radi normalno

--- Kraj citata ---

zato jer ak napravis vece rupe na airboxu ide previse zraka na visokim obrtajima, ali radi dobro na nizim i srednjim! a onda moras stavit vecu glavnu diznu, a s tim da nema smisla stavljat neku vecu diznu od 95 jbga..bolje onda stavit 90 diznu i manje zraka pa da malo prdi na nizim obrtajima...

vasso123:
Decko,karb se ne stela samo sa busenjem airboxa i mjenjanjem glavnih dizni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju