Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Area51
tommy:
--- Citat: SuperDacha - 13 Lipanj, 2013, 21:31:27 ---Napajati? Misliš strujom? Nisam neki lumen što se ovoga tiče, podaci su iz guglanja i razgovora s mehaničarom, pa sam eto stoga i ovdje... Da se štogod pametnoga nauči! Strujom se napaja normalno, a gorivom oko 8-9 litara, ali ide odlično, jedino je malo glasan!
--- Kraj citata ---
dobro došao sve što te zanima pitaj ovdje, a nemoj te lokalne pekare kao što je Tomi rekao slušat jer ti pričaju gluposti :icon_thumright:
btw. imaš fin skuter, samo ga pazi :headbang:
SuperDacha:
Pa evo za početak me zanima kako ga stišati?
Znači skinuo sam top i rastavio ga, vuna je ok, nije izgorena, ali je skuter užasno glasan... E sad, ona žica za pranje suđa pa preko toga kamena vuna... ima li smisla?
danyq7:
Upali skuter i krpom začepi rupu na topu, skuter bi se onda trebo čut jako tiho i nakon desetak sekundi ugasit. Ako se i dalje čuje glasno kad to napraviš i ako na spoju cilindra i auspuha pušta dim van onda ti treba novi dihtung koji ide na to mjesto (spoj cilindra i auspuha)
SuperDacha:
Ekipa, skuter je UKRADEN u razdoblju od 18.06.2013. 20:00 do 19.06.2013. 13.00... Forumaši iz Rijeke, ako imate bilo kakve informacije, bio bih zahvalan, a pogotovo za korisnije informacije, njih proslijedite prvo meni, onda policiji!
roc:
Otvori novu temu u podforumu izgubljeno ukradeno jer će više ljudi na forumu vidjeti :icon_thumright: i sretno s pronalaskom
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/board,15.0.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju