Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Area51
Tomi_ZG:
Mehaničar(čitaj pekar :icon_biggrin:) mu baca krafne jer se dečko ne kuži,nije prvi ni zadnji.
Inače super area,meni najljepša kombinacija boje na njoj,istu takvu sam nekad imal.
Koliko kilometara ima,slike nisu neke kvalitete al djeluje dosta očuvano?
SuperDacha:
Dakle, skuterić je 2011. u 4. mj. na tehničkom imao 11000, kasnije je krepala tabla, digitalna (izgorila) i s takvom sam i kupio skuter, sad je nova na njemu ali ona pokazuje km sa skutera s kojeg je skinuta... Ništa na njemu ne lupa od plastike i ništa nije lomljeno jer ima ogrebotina kolje su stare... Crna boje se počela na nekim mjestima skidati, ali zanemarivo... Inače sve to, taj kit i ostalo je složeno na novo prije cca 2000 km, sad je sve ok, osim te potrošnje (i zvuka-ali top ima vatu koja nije izgorila)... E sad, dvije su mi opcije:
- ako smanjim potrošnju, ostaje kod mene jer ima i blokadu el. pa se može vozati normalno
- ako ne smanjim to i ne rješim buku ide dalje, a uzimam nešto od 125 ili 150 4t
I btw, meh. se kune da je 80ccm :dontknow:
Peksy:
Super skutac samo naprid :) sljedeci plan mi je kupit areu i stavit 180 na nju :)
Tomi_ZG:
--- Citat: Peksy - 13 Lipanj, 2013, 23:31:27 ---Super skutac samo naprid :) sljedeci plan mi je kupit areu i stavit 180 na nju :)
--- Kraj citata ---
Odustani od tog,i ja sam imal neke zamisli stavit 150 ac gore al i uz za#ebanciju s nosačem koji je dupli(gore i dolje),veći odnosno duži cilindar bi udaral u jedan od elementa ovjesa(broj 2 s linka) koji se veže za ramu,nebi ni svječica stala na kraju,sve je i ovak na knap a kamoli s bb mašinom.
http://www.easyparts.nl/showdrawing/53/26484/b_g/0-968-1-m412-m11979-m53-s1770-d26484/Connect._Elem.ts___Rear_shock_abs..html
Peksy:
Lako bi ja to rijesija :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju