Općenito > Generalno o skuterima

Koji je skuter bolji?

<< < (7/9) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: danc00 - 24 Lipanj, 2013, 23:13:54 ---E sad da mene pitaš koji sam vozio Aeroxa 6 g. reko ti bi da dobro razmisliš od Gilera Runner novom modelu, jer skuter je također dobar kaj se mašine tiće ali je po meni malo udobniji od Aeroxa, pogotovo ak ćeš nekog vozit.

--- Kraj citata ---
To mu je najveća mana,polu kinesko smeće od blokova i smeće od lagera na radilici

--- Citat: SkejterKlido - 24 Lipanj, 2013, 23:33:33 ---ma uzet cu novi ali 2012 god

--- Kraj citata ---
Mislim da je bilo riječi na forumu da na te nove minarellije ne pašu neki dijelovi od starog,da ima drugačiju radilicu itd.
Kvaliteta isto nije ko prije,mislim da će ti 99% ljudi reć kupi rađe starog roxa a i ja to mislim

SkejterKlido:
Ma znam al s polovnima imam losa iskustva..ako kuzite sto ocu rec

Pulss:
onda ces lipo pitat na forumu sta da pogledas pri kupnji polovnog, i tako ces ic gledat... Ako je sve u redu nemos falit  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Bolje imat loša iskustva s polovnim koji je 4X jeftiniji nego s novim,doživil sam i jedno i drugo i ovo drugo je puno gore,jer ona "novo je novo" danas znači i "novo je smeće" jbg takva su vremena

steeef:

--- Citat: Pulss - 24 Lipanj, 2013, 23:13:23 ---Mina oko 3l, i manje, piaggio 4, zna i vise  :laughing7:

--- Kraj citata ---

daj ne pisite gluposti,najbolje da napisete kak minarelli trosi manje nego ditech bokte!
trosi sigurno 3 i pol litre a isto tolko je trosil i stari runner sa dell 12,karbom i sc 08 s tim da ni roks ni sr s minarelli masinom ni nikoj drugi nisu bili bolji ni u ubrzanju ni u krajnjoj brzini.
taj skuter ima preko 30 tkm s tim da ni lezajevi ni semerinzi nisu mijenjani a skuter je gonjen kud god je mogel,nikad nije stal osim dok smo ostali bez goriva.
istina je da su kasnije stavljani losiji lezajevi nego prije ( kbc korea) i da se dogodilo da zruze ako si pehist,ali sam videl sr sa 46 tkm bez da je ikaj dirano osim servisa (znam jer ga covjek servisira kod nas u servisu od kad ga je kupil tam).
radje bi da mi skuter trosi pol litre vise i da ide bolje nego obrnuto.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju