Općenito > Generalno o skuterima
Koji je skuter bolji?
Pulss:
--- Citat: danc00 - 24 Lipanj, 2013, 23:13:54 ---Aerox troši serijski 3-3,5L za Piaggio ne znam.
Kaj se mašine tiće, Aerox serijski je nepoderiv i pouzdan, s tim nemaš brige.
E sad da mene pitaš koji sam vozio Aeroxa 6 g. reko ti bi da dobro razmisliš od Gilera Runner novom modelu, jer skuter je također dobar kaj se mašine tiće ali je po meni malo udobniji od Aeroxa, pogotovo ak ćeš nekog vozit.
Runner vs. Aerox ... kojeg uzemš nebudeš fulal, ali dobro razmisli kaj ti treba, jer velim, za Aeroxa imam samo riječi hvale osim par muha, ali da se vratim u prošlot možda bi uzel Runnera :-X Samo zbog veličine i udobnosti.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Ja san vozia runnera 50 (2007) 2 godine, i razlike u udobnosti izmedu njega i roxa nema bas, barem koliko je moja guzica osjetila, jedino za suvozaca, tu je na roxu mali problem, i ako si previsok mozda ti nece bit bas udoban. Rox mi je upravljiviji na cesti, laksi, na runneru san ima osijecaj ko da san ma nekom maxiu koji ne mrda. Ako ti je pia masina napeta onda uzmi Sr-a.
SkejterKlido:
Kao sto sam rekao vec udobnost nije bitna toliko bitno je kako se motor ponasa na cesti i dali je pouzdan
danc00:
--- Citat: SkejterKlido - 24 Lipanj, 2013, 23:17:03 ---Onda je to velika razlika u potroslji
Koda da cu ja koga vozit haha nek si nabave motor i nek se voze
Ma ima mi frend runner i vozio sam ga i stvarno je dobar i udoban al nije meni bas do udobnosti toliko
--- Kraj citata ---
Onda gas po Aeroxa, to je skuter za tebe :icon_thumright:
Pulss:
--- Citat: SkejterKlido - 24 Lipanj, 2013, 23:22:43 ---Kao sto sam rekao vec udobnost nije bitna toliko bitno je kako se motor ponasa na cesti i dali je pouzdan
--- Kraj citata ---
uzimaj roxa onda bez mislit se, neces falit, al stariji model :laughing7:
Evo frend mi nekidan okrenia 28tis km nikad masinu taka nije, a skut nema sta nije prosa
SkejterKlido:
ma uzet cu novi ali 2012 god
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju