Tehnički kutak > Tuning skutera

kako da montiram arrov od gilere na minareli

<< < (2/8) > >>

vpucko:

--- Citat: neer - 18 Srpanj, 2008, 20:48:02 ---znam da je hac pripasavao mina spuh na peugeot masinu ali cini mi se da nije on to vario vec neki iskusni varioc.cilje napraviti var samo vani a ne unutra da ti ne sjebe protocnost jel !care jednostavnije ti je prodat ga ili zamjenit steta dobrog spuha. :icon_thumright:

ako imas serijski spuh odrezi granu i prpasi na arowa samo kolika je razlika u promjeru grane koja ulazi na cilindar??

ipak ona solucija da prodas i kupis drugi koji pase

--- Kraj citata ---

ako elektrodom radis to je nemoguce hehehe :) onda uzmes brus i obrusis to ;) hehe

pajo:
autogeno ču ga zavarit bi če ko nov jedino štoje koljeno od ganelija malo tanje od arrova ali to ču sredit.bi moglo škodit šta

hac:
nije stvar u varenju,ovak to od oka radit je vrlo upitan rezaltat,ja se volim igrat s takvim stvarima,ali moja kemijanja sa spuhovima imaju osnovu na matematici,koristim sofwerske similacije.......kemijanje sa granama je dosta pipavo,nije svar samo u dužini grane već i u promjeru,stupnju konusa .......moj savjet ti je da prodaš taj pia spuh i kupiš odgovarajući

pajo:
znam da je pipljivo amo mora biti sve u svom centru.mi se čini da je izvedivo.probat ču se malo zezat pa čemo vidit šta če biti.šta poslje sa tim spuh.mi treba.drugi rulini.dizna...još šta.nisam sa njim ništa dobio

3alfa3:
Nebi ja kemijao oko grane... Napravis predugacku i imas rezonanciju na premalim okretajima. A naravno i promjer igra veliku ulogu. Previse muke u svemu tome. Prodaj to i kupi odgovarajuci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju