Tehnički kutak > Tuning skutera

kako da montiram arrov od gilere na minareli

<< < (3/8) > >>

vasso123:
Hac,koji software koristis za spuhove ako nije tajna?

hac:
isti softwere koji roost koristi........ja koristim samo za simulacije prije rezanja,tu se može onak generalno predvidjet kak će se to sve skupa ponašat,u biti je to sve dosta jednostavno samo traži dosta predznanja i testiranja

kecbaya:
vako otidi u tokara ali nekog dobrog da ti napravi glavu gore onu što se kaci na motor,donesi mu auspuh da vidi kako treba napravit dužina,širina...itd....i ne trebas pokusavat autogenim varit jel ce ti puknit nakon 2min i manje bez co2 ne trebas nista pokusavat cim ga zavaris sa co2 u vodu ladnu ga potopi i od toga dobiješ celik tako da ti nece pucat bar je meni tako na mhr replici

ratz_hell:
daj hac...di mogu naci taj software...imam si zelju napravit auspuh...pa trebam svu pomoc koju mogu dobit...

vasso123:

--- Citat: kecbaya - 19 Srpanj, 2008, 18:31:49 ---vako otidi u tokara ali nekog dobrog da ti napravi glavu gore onu što se kaci na motor,donesi mu auspuh da vidi kako treba napravit dužina,širina...itd....i ne trebas pokusavat autogenim varit jel ce ti puknit nakon 2min i manje bez co2 ne trebas nista pokusavat cim ga zavaris sa co2 u vodu ladnu ga potopi i od toga dobiješ celik tako da ti nece pucat bar je meni tako na mhr replici

--- Kraj citata ---
LOL BIG LOL

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju