Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

luna 50 vision - hardcore tuned

<< < (8/11) > >>

Drnda:
u mene ima hoda rucka pola kruga i ima kao malu crticu gdje je na polovini spajana , pa ja po tome znam koliki je otvor, samo sto mi na otprilike 3/4 gasa sa dvojicom (oko 150kg) ide 65,a sa full gasom 70,ali mu treba uzasno dugo da to postigne, ali kada dam gas skuter trzne kao da sam na 15 kmh...

_aerox_:
naci u nedjelju na pimpekovom trgu ili ti pimpek parkingu:-)

Benjamin:

--- Citat: ivanm - 21 Srpanj, 2008, 08:04:32 ---
--- Citat: Benjamin - 21 Srpanj, 2008, 08:02:06 ---Kod maksimira tam na parkingu..nema tma tramvaja nis to sma na glanvoj cesti...a ona povrsina je ispred samog ulaza u stadion i nma tma prometa...ak mislimo na isto kolko sma ja skuzio...

uglanvom ja dolazim do tamo to mi je relativno blizu...

--- Kraj citata ---
LOL ovak ja tipkam kad popijem 5 piva..
sorry na off al morao sam.. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

A jebiga to ti je tak kad imas wireless tipkovnicu i kad ti mob zvoni...i onda jos brzo tipkas...ima vise takvih postovam ojih..neda mi se backspace tiskati vidis da svi kuzite kaj pisem tak da ono lol...

HoX-Sr:
gle lijepo reci da si jeo , bio sav mastan i to je to ...onak kao tipkovnica kriva  :jerk: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

_aerox_:

--- Citat: HoX-Sr - 21 Srpanj, 2008, 23:43:38 ---gle lijepo reci da si jeo , bio sav mastan i to je to ...onak kao tipkovnica kriva  :jerk: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

jaooo,haha,benjs d mekic men :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju