Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
luna 50 vision - hardcore tuned
ivanm:
ta skala pokazuje na kojim otvorima gasa (ne ručke, nego položaja klipa u difuzoru) koja komponenta frgazera igra ulogu u štelanju u kojem omjeru..
Benjamin:
Kod maksimira tam na parkingu..nema tma tramvaja nis to sma na glanvoj cesti...a ona povrsina je ispred samog ulaza u stadion i nma tma prometa...ak mislimo na isto kolko sma ja skuzio...
uglanvom ja dolazim do tamo to mi je relativno blizu...
ivanm:
--- Citat: Benjamin - 21 Srpanj, 2008, 08:02:06 ---Kod maksimira tam na parkingu..nema tma tramvaja nis to sma na glanvoj cesti...a ona povrsina je ispred samog ulaza u stadion i nma tma prometa...ak mislimo na isto kolko sma ja skuzio...
uglanvom ja dolazim do tamo to mi je relativno blizu...
--- Kraj citata ---
LOL ovak ja tipkam kad popijem 5 piva..
sorry na off al morao sam.. :icon_biggrin:
Drnda:
--- Citat: ivanm - 21 Srpanj, 2008, 07:24:21 ---ta skala pokazuje na kojim otvorima gasa (ne ručke, nego položaja klipa u difuzoru) koja komponenta frgazera igra ulogu u štelanju u kojem omjeru..
--- Kraj citata ---
ma na to sam mislio, ali i tako rucica gasa odnosno sajla podize klipic pa je to povezano
3alfa3:
Najjednostavnije je necime oznaciti na volanu crticu, a na rucki gasa njih 4 (ovisno o otvoru) i tako gledati. Prije je potrebano provjeriti da li rucica gasa cijelim svojim hodom dize klipic jer se zna desiti da to bas i nije tako.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju