Općenito > Generalno o skuterima
kupovina polovnog CPI oliver city 50
anabellas:
baotian... cuj svatko drukcija iskustva, moj frend ima vec 4 god nista otislo, ja ga imo pola godine i gazio doslovno uvijek palio iz prve. najbolji skuter po pitanju ekonomisnosti i izdrzljivosti mislim da je piaggio zip 4t, ja sam svog prodo za 4500 ali nađe ga se i dost jeftinije, mašina troši 2 litre i ne brines da bu ti stao igdje, a ide fino meni je preko 70 bez blokada isao po satu. ali vidi koliko para stvarno mozes dati, mozda ti se i isplati ustedit soma kuna vise pa imat nes kaj tolko i vrijedi :icon_thumright:
petarpan:
evo ja imao oliver sport (mislim da je razlika bila samo u naljepnicama) i nemogu se nicim pozaliti
mislim da su mi rekli da je na njemu kymco-va masina i da je ok
walkay:
CPI i Kymco nemaju nikakve veze, nema Kymco-vu masinu, vec Minarelli kopiju.
Grale:
Ako si već ograničen s parama, uzmi batinu, naruči kit s ebaya, plati nekom da ti ga ugradi, usput napraviš servis za te pare i još ti ostane za par tanka benzina :hello:
Ako biraš kineza, onda bar biraj da što jeftinije prođeš.
anabellas:
--- Citat: Grale - 11 Lipanj, 2013, 11:05:21 ---Ako si već ograničen s parama, uzmi batinu, naruči kit s ebaya, plati nekom da ti ga ugradi, usput napraviš servis za te pare i još ti ostane za par tanka benzina :hello:
Ako biraš kineza, onda bar biraj da što jeftinije prođeš.
--- Kraj citata ---
to ti i ja kazem , dobit ces barem nesto takoreci novo za te novce a kit kikiriki pare ko i sve drugo, ali onda bas baotiana obicnog ne druge kineze kao silverston i te gluposti ko god je njega od frendova imo nije se usrecio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju