Općenito > Generalno o skuterima
kupovina polovnog CPI oliver city 50
heci55cro:
poštovanje forumaši,
evo ja sam relativno mlad i zelen sto se tice skutera.. proucavao sam i "študirao" o skuterima, te se zapicio na njuskalo u nadi da nadjem neki skuter...
i eto nasao ja skuter.. problem je u tome sto nemam novaca, a vise mi je ha-žeja i zeta pun ktralala, a svaki dan picim do faksa na drugu stranu Zagreba.. znaci putujem min sat vremena.. :icon_scratch: ... sad treba mi skuter koji ce me odvest od tocke A do tocke B, da je kolko-tolko pouzdan i da moze barem 60km/h...
nasao sam na njuskalu CPi olivera za 1800kn... http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/cpi-oliver-city-oglas-5505945
sad cu primit 2500kn place i to imam na raspolaganju za skuter...
zanimaju me vasa misljenja i prijedlozi..
hvala
anabellas:
za te male novce tesško nešto kvalitetno naci. trebalo bi ih vis eobici pa vidjet , ali definitivno nešto ovako tipa typhoon kolko god zgleda zahrđalo bolje od cpi-a :D http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/piaggio-typhoon-49-cm3-oglas-5691311
heci55cro:
zar je CPI tako los ??? citao sam o njemu i mnogi hvale bas ovaj model...
anabellas:
ne mislim sad da je krš, ali serijski su ti motori tolko zagušeni da je to strasno (frend aragona imo), ili ako si vec odlucio raspolagat s tako malom cifrom a ne trazis motor za nis osim za doc s mjesta A do B da uzmes nesto novije tipa baotian (kolko god po njima seru ako se odrzava zna biti oke za te potrebe) a za te pare ga novog takoreci dobis
heci55cro:
od baotiana bjezim ko vrag od tamjana... frend ima... nemoze doslovno ispraznit tank pun goriva a da se nes ne sje...
citao sam o CPIovim problemima i navodno ako se makne blokada varija, stavi se sira i kraca ispusna grada da vec moze 60, sad gledam da i ak se odlucim za CPI da kupim od aeroxice neku polovnu granu.. i onda nakon ljeta bi isao na blago dizanje snage a ujedno i krajnje brzine.. samo me brine pouzdanost da nebi na sred puta do faka umjesto sa skuterom isao sa međunožnim guralom... naravno vodim brigu o održavanju i obilazim INU u širokom luku..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju