Općenito > Generalno o skuterima

kupovina polovnog CPI oliver city 50

<< < (4/7) > >>

Domba:
Kineze ppdijelis u dvije grupe. 2t i 4t. I svi 2t imaju istu masinu i svi 4t imaju istu masinu. Naravno 50ccm. Ima nekih manjih sitnica koje su razlicite ali to je sve isto. Dakle odaberi sto ti se svidja da li 4t ili 2t nadji model koji ti svidja ili bolje onaj skuter koji je u boljem stanju i kupi tako. A sada da li je keeway, cpi, engage ili neki drugi svedno isto je to.

Sent from my LT22i using Tapatalk

Domba:
Kineze ppdijelis u dvije grupe. 2t i 4t. I svi 2t imaju istu masinu i svi 4t imaju istu masinu. Naravno 50ccm. Ima nekih manjih sitnica koje su razlicite ali to je sve isto. Dakle odaberi sto ti se svidja da li 4t ili 2t nadji model koji ti svidja ili bolje onaj skuter koji je u boljem stanju i kupi tako. A sada da li je keeway, cpi, engage ili neki drugi svedno isto je to.

Sent from my LT22i using Tapatalk

heci55cro:
bas da je isto i nemogu potvrdit... luna recimo, dok ju jedan hvali 10 njih je pljuju... cpi npr mnostvo ljudi hvali, a nekolicina blati.. naravno sve to ovisi o odrzavanju, i usudio bi se reci o sreci prilikom kupnje novog :D ...

vise neznam ni sam koji tip motora da kupim kamoli koji skuter :D
4t 70ccm manje trosi a ide ko 2t 50ccm, ak se pokvari naje... si, ( stelanje ventila, faze, blah blah )
2t jest da vise trosi i jos ulje, servis mogu i sam radit jer se masina doslovno sastoji od 3-4 dijela...

decki pomagajte jer se gubim lagano...
luna, keeway, cpi.... sto kako zasto?
lune super izgledaju no to mi nije bas neki prioritet, najvaznije da traje, sto luna navodno bas i ne obecava...
cpi ekipa ga hvali, navodno traje, a vi kazete da bjezim od toga
keeway dobar dizajn al navodno omjer potrosnje i brzine uzasan ( matrix )
generic???

ps. da znam uzasno sam dosadan, al treba mi nesto sto se ne kvari svakih 10km, sto ok trosi 2-3L, i sto ce me odvest od tocke A do tocke B, brzina prek 60-70 mi nije potrebna...

anabellas:

--- Citat: heci55cro - 11 Lipanj, 2013, 15:28:33 ---bas da je isto i nemogu potvrdit... luna recimo, dok ju jedan hvali 10 njih je pljuju... cpi npr mnostvo ljudi hvali, a nekolicina blati.. naravno sve to ovisi o odrzavanju, i usudio bi se reci o sreci prilikom kupnje novog :D ...

vise neznam ni sam koji tip motora da kupim kamoli koji skuter :D
4t 70ccm manje trosi a ide ko 2t 50ccm, ak se pokvari naje... si, ( stelanje ventila, faze, blah blah )
2t jest da vise trosi i jos ulje, servis mogu i sam radit jer se masina doslovno sastoji od 3-4 dijela...

decki pomagajte jer se gubim lagano...
luna, keeway, cpi.... sto kako zasto?
lune super izgledaju no to mi nije bas neki prioritet, najvaznije da traje, sto luna navodno bas i ne obecava...
cpi ekipa ga hvali, navodno traje, a vi kazete da bjezim od toga
keeway dobar dizajn al navodno omjer potrosnje i brzine uzasan ( matrix )
generic???

ps. da znam uzasno sam dosadan, al treba mi nesto sto se ne kvari svakih 10km, sto ok trosi 2-3L, i sto ce me odvest od tocke A do tocke B, brzina prek 60-70 mi nije potrebna...

--- Kraj citata ---

samo ti pitaj, vise ce te kostat da kupis krntiju nego nas na post odgovorit  :icon_thumright:

da meni nije bilo stalo do tog da skuter ide kad gas stisnes osto bi na 4t kojeg sam vozio do sad, ne opterecuj se ventilima , taman da i radis generalku na 4t imas tutorijala koliko hoces za to. trazi po njuskalu pa zalijepi tu da vidimo kakav je bilo koji skut pa kazemo, naprimjer ovaj mi se kinez cini nov nov a masina je sigurno ista ko i na svim kineskim 2t skuterima http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/ostale-marke-longija-lj-50-qt-49-cm3-oglas-8366033

heci55cro:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,81036.0.html

good buy?? jos ce mi poslat slike... naravno ak cu uzimat gore ide 70ccm...

jel ovi kitovi pasu na ovaj moj
http://www.njuskalo.hr/moto-agregati/tuning-rezervni-dijelovi-kineske-skutere-oglas-8277182

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju