Ostalo > Svijet računala i mobitela

LFS !!

<< < (12/33) > >>

stupar:

--- Citat: rakitje00 - 13 Siječanj, 2009, 00:06:32 ---daj neko link za crack...boli me rac za online ocu vozit one pile...daj brzo neko crack za s2 alpha x

--- Kraj citata ---

Dosta linkova sa krekovima, key generatorima, torrentima i sličnim.

shoock vas sve pozdravi u ime hr tima i sve vam objasni i vi odmah zatrpavate topic sa krekovima i sličnim. Mogli ste makar iz pristojnosti prema njemu odložiti raspravu o krekovima za neki drugi put. I tako nemožete na netu igrat s piratima a da ne spominjem kako simulacije nisu tako preskupe u odnosu na druge igre(pucačine).

mod

black-rox:
Ja sam skinuo dva puta igru jednom nije radila drugi puta virus,ima ko link za skinut kplt igru...

stupar:

--- Citat: black-rox - 13 Siječanj, 2009, 15:56:39 ---Ja sam skinuo dva puta igru jednom nije radila drugi puta virus,ima ko link za skinut kplt igru...

--- Kraj citata ---

ja bi ti stavio al modovi ne daju...kao ni ove crackove sto sam postavio ali et...nek ti mod da linkove  :notworthy:

mod: obrisao linkove, nisam ni spremio. Imate tih stranica s tim sadržajem mali milijun, neke imaju kultni status, trebali bi svi znati za njih.

black-rox:

--- Citat: stupar - 13 Siječanj, 2009, 16:06:27 ---
--- Citat: black-rox - 13 Siječanj, 2009, 15:56:39 ---Ja sam skinuo dva puta igru jednom nije radila drugi puta virus,ima ko link za skinut kplt igru...

--- Kraj citata ---

ja bi ti stavio al modovi ne daju...kao ni ove crackove sto sam postavio ali et...nek ti mod da linkove  :notworthy:

--- Kraj citata ---
Daj mi na pm linkove :icon_thumright:

R@kija:
jbt...ti da exstractam crack...u koji file...i negdi sam extracto i kaze mi if you want to play lfs buy lincence...tak nes slicno...kaj da delam ocu one auteeeeeeeeeee

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju