Ostalo > Svijet računala i mobitela

LFS !!

<< < (11/33) > >>

White:

--- Citat: Poggiali - 18 Srpanj, 2008, 14:42:55 ---Ima ko zainteresiran da se nađemo na nekoj vožnjici ?

Nisam to 100 godina igral :P

--- Kraj citata ---

evo ja :p imas xf?

R@kija:
e di se moze kupit licenca za s1 i s2 da imam sve aute...neda mi se vise sa ovim vozit...btw. imam s2 alpha x-najbolja verzija

ili ak neko ima s2 pa da mi malo posudi sifru da se  izigram il ak ju oce prodat... :toothy10:

stupar:

--- Citat: rakitje00 - 12 Siječanj, 2009, 17:22:19 ---e di se moze kupit licenca za s1 i s2 da imam sve aute...neda mi se vise sa ovim vozit...btw. imam s2 alpha x-najbolja verzija

ili ak neko ima s2 pa da mi malo posudi sifru da se  izigram il ak ju oce prodat... :toothy10:

--- Kraj citata ---

ja skino crack,imas sva auta,staze sve otkljucano...zasto bi kupovo  :binkybaby:

Scoot_Fan:

--- Citat: stupar - 12 Siječanj, 2009, 19:34:59 ---
--- Citat: rakitje00 - 12 Siječanj, 2009, 17:22:19 ---e di se moze kupit licenca za s1 i s2 da imam sve aute...neda mi se vise sa ovim vozit...btw. imam s2 alpha x-najbolja verzija

--- Kraj citata ---

ja skino crack,imas sva auta,staze sve otkljucano...zasto bi kupovo  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Nemozes ic online s crackom, mozes ali samo na demo servere, tj imas samo demo automobile (XFG, XRG, FBM), a s S2 dobijes ostale, i mozes se trkat online s tim automobilima.

http://www.lfs.net/   - tu vam je homepage

http://www.lfs.net/?page=shop     - tu kupite licencu, savjetujem vam da ne kupujete S1 jer nema bas puno servera na S1 verziji, pa se ne isplati, nego odma S2.

EDIT: str izgleda meni nerade, ali kad odete na lfs.net imate tamo sa strane Buy a licence...

R@kija:
daj neko link za crack...boli me rac za online ocu vozit one pile...daj brzo neko crack za s2 alpha x

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju