Tehnički kutak > Garaža
Moj Runner 50 SP
plica-du_RunneR:
Fali ti prednji blatobran,ralica i ona sto dode povise vilica
AutomaticA3MS:
Bivši vlasnik je rekao da je naručio plastike s eBaya, e sad čekam hoće li doć,pošto meni šta god da odandle naručim dođe za mjesec pa možda i više..Ako plastike ne stignu za mjesec dana kupit ću tu od nekog preko foruma.
E da,kad sam jutros išao do trgovine..Na podu opet 2 - 3 kapljice ulja..hvala Bogu nije sve iscurilo..
Pulss:
--- Citat: AutomaticA3MS - 12 Lipanj, 2013, 11:48:15 ---Bivši vlasnik je rekao da je naručio plastike s eBaya, e sad čekam hoće li doć,pošto meni šta god da odandle naručim dođe za mjesec pa možda i više..Ako plastike ne stignu za mjesec dana kupit ću tu od nekog preko foruma.
E da,kad sam jutros išao do trgovine..Na podu opet 2 - 3 kapljice ulja..hvala Bogu nije sve iscurilo..
--- Kraj citata ---
MOguce da je ostalo po bloku negdi jos malo od onoga sta si isproliva, prati jel jos tece ;D U tanku imas ulja right ?
AutomaticA3MS:
Moguće.. Sad nije ništ curilo a skuter ide isto i ponaša se kao prije. Baš tako,puno do čepa ;D
Pulss:
Ajd super onda, palo mi je napamet da ti se nije crijevo istekalo iz mijesalice al valjda nije :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju