Tehnički kutak > Garaža

Moj Runner 50 SP

<< < (25/28) > >>

AutomaticA3MS:
Danas konačno uletio auspuh,našao sam na oglasu Yasunia i odmah otišao po njega. ;D Dečko ga je skinuo s motora,ispjeskario,ofarbao,promjenio vunu i od tad ga nije koristio. Jel zna netko koji je ovo model Yasunia i koliko vrijedi? Također,od koliko grama rolice idu uz ovaj auspuh da i to kupim?

I ovaj ovdje vrag,jel to sada može tako ostati ili?

Nisam ga još upalio i probao,jer mi je izgleda otišao jedan brezon na cilindru,ne mogu nikako ušarafiti maticu pa ću sutra kupiti novi i to srediti..

Luka Sokol 46:

--- Citat: AutomaticA3MS - 12 Kolovoz, 2015, 16:35:53 ---Danas konačno uletio auspuh,našao sam na oglasu Yasunia i odmah otišao po njega. ;D Dečko ga je skinuo s motora,ispjeskario,ofarbao,promjenio vunu i od tad ga nije koristio. Jel zna netko koji je ovo model Yasunia i koliko vrijedi? Također,od koliko grama rolice idu uz ovaj auspuh da i to kupim?

I ovaj ovdje vrag,jel to sada može tako ostati ili?

Nisam ga još upalio i probao,jer mi je izgleda otišao jedan brezon na cilindru,ne mogu nikako ušarafiti maticu pa ću sutra kupiti novi i to srediti..

--- Kraj citata ---

Na ovoj zadnjoj slici samo rupu zatvori s nekim cepom da bas prasina nejde unutra i to je to

karlo-sp:
ma sta ces zacepit , okreni ovo drugacije prema naprijed kako treba ic i ostavi nediraj nista , a po slikama bi reko da je yasuni r

zvonkec92:
to je R, kolko si dao za njega?

AutomaticA3MS:
300kn,mislim da je to dobra cijena s obzirom da je novi 200 eura.
Jedva čekam da čujem kako radi.
Koje rolice da stavim sad kad je taj spuh?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju