Tehnički kutak > Garaža
Moj Runner 50 SP
AutomaticA3MS:
U kompenzaciji uzet pod neku realnu cijenu za njega..
Evo ove plastike što mi fale,ako netko ima nek se slobodno javi..
Onaj čep ispod volana/kormana, jel tu ide antifriz?
Neznam kakvo je ulje unutra,pa jel bi mogo nadolit ininog običnog 2taktola,oće mu šta bit ako se pomješa zajedno? ???
Možda su vama smiješna moja pitanja,ali sam novi u svijetu skutera,ovo mi je prvi ozbiljniji skuter :)
ljubo46:
nemoj molim te točit taj inin dvotaktol. kupi neku bolju polusintetiku...motul,repsol,fuchs,castrol i slobodno pomješaj s ovim što imaš... :icon_thumright:
AutomaticA3MS:
A prijatelj to toči u derbija ,ccc...
Gdje ima Repsol 2T ulja za kupit,jel ima kod Tokića,koja je cijena? :)
ljubo46:
evo imaš veliku akciju na MS Webshopu 4+1 litra gratis s dostavom te ispadne 46kn litra...
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=92&flypage=flypage.tpl&product_id=3976&option=com_virtuemart&Itemid=142
AutomaticA3MS:
Moram prebrojat peneze ako imam toliko love ;D :toothy12:
Ako ne kupit ću litru u tokića pa kad budem išao u Njemačku na ljeto ili ako stari bude išao prije kupit ću karton i amen :)
A evo kako pali Runner na kurblu,video je u banani..Kad budem imao vremena snimit ću vani po danu sa kamerom a do tad ovo:
Imam problem s akumulatorom. Jučer kad je došao upalio sam na kurblu i otišao se voziti. Stao sam kod prijatelja i krenio kući reko ajd da zaalansujem možda i upali (mislio sam crknuo akumulator,jer kad sam ga išao pogledati kod lika,on ga je upalio na kurblu) kad ono pali ko mina. I tako krenuh jutros do marketa,uđem u garažu,stavim ključ,stisnem dugme kad ono ništa..Stisnem kurblu upali na zub i odem..Kad sam se vraćao stisnem dugme opet pali ko mina.. Jel ga treba samo napunit ili je crko?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju