Ostalo > Svijet računala i mobitela

iphone 3gs ios6.1.3 jailbreak

<< < (4/5) > >>

balicdim:
nije namjerno... ali stavio sam link a još nema za 3gs....

na 3g ti nije radio gps vjerovatno zbog baseband-a ali se to sad lako ispravlja sa ipad bb pa onda kroz redsn0w na prvi koji je bio na mobitelu

skoda90:
Ma taj whitedoor je i tako baziran na ios6 samo sto je izgled drugaciji a to sve mogu sam instlirat preko cydie...
Ma sjecam se da sam sve zivo probao,bio je i 6.15 bb i onda manji ali nikad nista.no to je sad proslost!
bitno da sad nemoram pazit oce mi se ugasit mob  :toothy11: ovaj 3gs ima sigurno 2 godine i jos me dobro sluzi nikad nista snjim cak i baterija jos dobra  :icon_thumright:

sfreak:
napravio i ja JB na 6.1.3, nema nikakvih problema vec mjesec dana

moj ima vise od 4 godine, prije cu ja crknut nego on, jedino sto je za danasnje pojmove zastario...

skoda90:
Ja tek jucer to vidio jer inace nepratim forume vezane za mobitele i pc...
stvarno se nemogu pozalit ni ja,jedino eto me zanima koliko je drzala baterija kad je bio nov,jer sada ako sam cijeli dan na wifi+pozivi i tu i tamo koja igrica traje 1 dan,a kad nista od toga mozda dnevno 5min razgovora onda 3 dana bez problema

B.E.R.O.:

--- Citat: skoda90 - 30 Siječanj, 2014, 18:54:56 ---Ja tek jucer to vidio jer inace nepratim forume vezane za mobitele i pc...
stvarno se nemogu pozalit ni ja,jedino eto me zanima koliko je drzala baterija kad je bio nov,jer sada ako sam cijeli dan na wifi+pozivi i tu i tamo koja igrica traje 1 dan,a kad nista od toga mozda dnevno 5min razgovora onda 3 dana bez problema

--- Kraj citata ---
To je normalno!!!!
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju