Ostalo > Svijet računala i mobitela
iphone 3gs ios6.1.3 jailbreak
balicdim:
imao sam situaciju da su izbijali osigurači, pregarali punjači, znali su i moduli za punjenje u samom iPhoneu imat posljedice od njih, ali da ne pune nikada
jedina situacija da nisu punili su bili oni autopunjači, jer su svi deklarirani kao 1A a svi imaju manje...
čak je bilo situacije da na jednoj utičnicioriginal radi a na drugoj ne, a kinez radi na obje...
probaj si original kabl spojit na usb punjač ili kontra pa spoji i vidi dal će bit kakvih rezultata
što se tiče neoriginalnosti opreme to su najavili na iOS7 ali nisu naveli koje će bit sankcije pri korištenju istih te kako će ih iOs prepoznati
skoda90:
Bas sam si uzo auto punjac jer nekad zna zatrebat ali probaj i s tim usb kablom spojit i na komp i u kucnu uticnicu na original punjac i nista stalno isto izbacuje malo sam googlao i mnogi kazu nista cudno ako ti kineski nerade ??? mozda neka blokada sa tim novim softverom
skoda90:
evo da javim ako netko jos koristi ovaj mob;izasto je program za normalni jailbreak,upravo sam napravio i radi odlicno.program je p0sixspwn
balicdim:
probaj ovo
http://www.redmondpie.com/whited00r-7-how-to-get-ios-7-on-unsupported-iphone-and-ipod-touch/
skoda90:
Jesi li ti probao?neda mi se bas stavljat pa da mi nerade neke stvari :icon_biggrin: prije sam na 3g imao problema sa tim whitedoor nije mi gps radio i jos nesta nemogu se sjetit
Sad sam tek procito sve i to nije za 3gs samo za ispod modele
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju