Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Drag Trke MOTOVILLE FEST - Novi Sad 5.-7. Jul 2013
gagi racer:
201 metar. Iako sam imao malo problema sa strujom, ili cime vec, nisam hteo da se drkam, jer se tek tek osetilo da prekida.
Brizna na 201 metar je po kazaljci skoro 135km/h bila. Bilo bi i bolje, da sam imao ko svet kais, a ne ovo g#vn% od kaisa 828-20.5 mm.
Vreme je 9.4 na 201 metar.
Uploaded with ImageShack.us
Vozio je drug, da bi ja mogao da snimam, i zato sto je on veci debil od mene.
walkay:
Ako si ga snimio, cekamo video! :icon_thumright:
gumy:
Gagi dodji u viroviticu na happening :hello:
2TDottore:
s tim vremenom bolje da ne dodje k nama na happening jer bu ostal razocaran i ne da nebu prvi nego nebu medju prvih 5
gagi racer:
--- Citat: 2TDottore - 06 Srpanj, 2013, 21:18:15 ---s tim vremenom bolje da ne dodje k nama na happening jer bu ostal razocaran i ne da nebu prvi nego nebu medju prvih 5
--- Kraj citata ---
Pa znam...
Ako bi dolazio do HR, Tada bio resio prenos, tj uzeo drugi kais, tj mitsuboshi 836-21.5mm, ovo g#vn% sto je na njemu mi je zadajalo velike muke, i upitnike u glavi da li da uopste izadjem na Drag trke. Kais sto je bio na njemu je kvaliteta 0 :sad3:, vec uveliko istrosen oko 20mm je bio, i dimenzije 828, tako da sam debelo gubio na krajnoj i na ubrzanju u tih 200 metara, razlika je stvarno osetna sa nekim normalnijim kaisem, ali ja sada bas hocu mitsuboshi 836-21.5mm, da lepo uzivam i mirna glava.
Bilo bi vreme mnogo mnogo bolje sa kaisem drugih dimenzija. Meni ovo nije ni islo moje, ali ljudima je svima bilo to prebrzo-prelepo, tako da sam se i ja lepo oseco, i reko sebi, vredelo je doci. A sledeci put, necu se brinuti da li cu pocepati MHR 77 za citavu sekundu, vec cu gledati da to bude skoro citave 2 sekunde. Ima vremena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju