Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Drag Trke MOTOVILLE FEST - Novi Sad 5.-7. Jul 2013
gagi racer:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 16 Lipanj, 2013, 20:29:06 --- Bože hvala Ti na Gagiu :klanj:
--- Kraj citata ---
O j**** te... Da li znas mozda od cega da pravim te zadnje viljuske sa tim tockicima ? Da li ima negde neka skica, po kojoj bi mogao da idem ?
gagi racer:
Sutra su trke Drag, danas su trebale da budu, ali je malo ljudi doslo, jer je radni dan, tako da sutra je Drag na 200 metara, taman sam testirao Gileru kako se ponasa na tih 200 metara, i nisam zadovoljan, i jesam.... Na punom gasu prekida varnicu, iako je nova svecica i kabel i kapica.
I onda kada sam ga pazljivo slusao i vozio, skonto sam sta radi...
Dodje do maximuma obrtaja koliko ova struja daje, i tu prekida, kao da udara blokadu, sitno ali cesto. cim odleti u obrtaje, odmah prekida, , dok je u nizim obrtajima motor savresno radi, i cim udje u velike obrtaje, prekida varnicu, a to je izgleda zbog kaisa, koji se stanjio 1.5mm, i sada prevrtava, i dolazi do blokade na struju, tj dodje do maximalno obrtaja koje dozvoljava ova struja sto je na njemu. Ali "prednost" je sto skuter ne skace ko konj, i sada kada se vozac nabije skroz napred na njega ne dize, vec ispucava iz mesta, ali cim se malo razvrti, prekida i prekida varnicu... Kada bi makar imao kais, da se ne drkam sa tim.... Da mogu posteno da mu zavrnem i da ne mislim o tome da li ce doci do blokade...
Razmisljam se mozda teze rolnice za 1 gram da stavim, ali to je veliki upitnik, da nebi izgubio na ubrzanju, ali ovako za prosecnog gledaocao, skoro i ne bi primetio razliku da prekida varnica, ali bi se culo kao blago pucketanje.
Na ovih 200 metara, je doletio do 120km/h, sto je sasvim dovoljno da perem vece motore i skutere, ali makar da jebeno ne prekida, bilo bi mnogo bolje.
igor.sb:
GAGA kralj si :headbang: :headbang:
za mene si pobjednik ne DRAGA vec cijelog FESTA
ne smijem ni pitat na koliko se MUSTANG vrti !?
gagi racer:
--- Citat: igor.sb - 05 Srpanj, 2013, 17:25:51 ---GAGA kralj si :headbang: :headbang:
za mene si pobjednik ne DRAGA vec cijelog FESTA
ne smijem ni pitat na koliko se MUSTANG vrti !?
--- Kraj citata ---
Izgleda da vrti malo preko 9000... A tu je Runneru 180 blokada na struji.. A inace je bio ustelovan na 8500, i nikada problem. A sada se vise razvrti i direkt u blokadu........ :sad1:
igor.sb:
ako tuče u blokadu VUTUTUTUTU
onda nije problem ni kaiš ni ''blokada'' struje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju